|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Audi A3 |
Autor |
Wiadomość |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2011, 18:13 Audi A3
|
|
|
* Audi A3 :
Rok produkcji : 2005
Przebieg : 118 435 km
Pierwsza rejestracja : 17.IV.2006
Kolor : czarny metalik
Wersja : Ambition
Silnik : 2.0 TDI
Moc : 140M
Skrzynia biegów : S Tronic (6 biegów)
Wyposażenie :
Bi ksenony, światła przeciwmgłowe + doświetlanie zakrętów, el. szyby, el. lusterka + podgrzewane, klimatyzacja dwustrefowa, S Line, nawigacja, DVD + tuner, tempomat, podgrzewane fotela, szyby przyciemnione.

Auto zostało zakupione w salonie u brokera w Dreźnie. Od momentu zakupu samochód jeździł u mnie w firmie jako auto przedstawicielki handlowej po regionie północno - zachodniej Polski (województwo Zachodniopomorskie, Pomorskie, Kujawsko - pomorskie, płn. Wielkopolska i Lubuskie). Audiczka przy przebiegu 89 tyś. km przeszła wymianę rozrządu i oleju w skrzyni biegów.
Samochodzik we wrześniu br. przestał jeździć w celach komercyjnych Obecnie został przerejestrowany na mnie. I chyba będzie służył siostrze mojej narzeczonej
Samochodzik bardzo fajnie się prowadzi. Zawieszenie jest bardzo sztywne. Czuję się każdą, nawet małą nierówność. Spalanie też nie jest najgorsze. Gdyby jeszcze to OC było tańsze, ehh. |
|
|
|
 |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 06-05-2012, 18:02
|
|
|
Małe odświeżenie :
   |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2012, 19:14
|
|
|
uuu dopiero zajrzałem że mamy takie cudo na forum
zastanawiałem się na tym zamiast Alfy, z tym że ja szukałem wersji sport wagon, bardzo ładne auta i mało awaryjne, gdyby tylko nie te diesle 2.0 - jak tam z Twoim ? co już robiłeś ? |
|
|
|
 |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 13-05-2012, 13:53
|
|
|
Oprócz wymiany rozrządu i jego osprzętu to nic.
Skrzynia biegów sobie ładnie radzi. Chociaż gdy przerzuca z 1-nki na 2-jke czuć lekkie szarpnięcie. Co dziwniejsze tak było od samego początku wyjazdu z salonu. Nawet było to zgłaszane. Ale nic z tym nie poradzili tłumacząc że :"za słabo się pedał przyspieszania wciska i ta skrzynia tak reaguje". Dla mnie dziwne tłumaczenie. Ale przez tyle kilometrów auto jeździło i nic się nie działo. Więc może faktycznie mieli rację.
Pod koniec maja mam zamiar zrobić pełną obsługę klimatyzacji, tj. napełnianie, odgrzybianie, wymiana filtrów i czyszczenie nawiewów.
Z takich drobnych rzeczy jakie się sypią w tym aucie to doświetlanie zakrętów. Już trzeci raz będzie to naprawiane. Ponieważ znów nie działa. |
|
|
|
 |
|
|