Konkursy na zlocie |
Autor |
Wiadomość |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2011, 11:25 Konkursy na zlocie
|
|
|
Zamieszczam otrzymany od Misiek list z prośbą o propozycje konkursów i zabaw na zlocie 2012.
"Witam,
W związku z małą lidzbą organizatorów zlotu 2012 ustaliliśmy (vendetta, emada, Misiek : ), Juiceman), że każdy region wymyśla jeden konkurs (dla wszystkich klubowiczów) i zapewnia sędziów.
W tym miejscu bardzo proszę o pomoc w organizacji tych konkursów. Prosił bym o ustalenie wszelkich informacji na spotach regionalnych oraz na forach regionów.
Będę potrzebował pomysłów wybranych konkursów i szczegóły o nich takie jak ilość osób które mogą wziąć udział, jeżeli w konkursie będą miały być drużyny to także
ilość osób w każdej z nich oraz informacje na temat ilości nagród. Wszelkie pytania i informację proszę kierować bezpośrednio do mnie na pw
Pozdrawiam Misiek"
Propozycje zgłaszamy w temacie |
_________________ Gal '00 EA5A 6A13 Avance ---ZBIR---MÓJ
Colt '98 CJ1A --------CoJOt--------SOLD
Gal '91 E32A EXE ---GALANCIOR--- SOLD
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========
 |
|
|
|
 |
Yoshiko
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 4g
|
Wysłany: 03-11-2011, 12:36
|
|
|
To może ja zacznę bo jakoś nie spodziewam się tłumów w tym wątku
1. Wbijanie kilkucalowego gwoździa w pień małym młotkiem w określonym czasie - konkurencja indywidualna bądź zespołowa
(koszt zakupu młotka sprawdzałam na alledrogo to: MŁOTEK ŚLUSARSKI 0,1 kg 4,40 zł, 0,2 kg 7,31 zł , 0,3 kg 6,30 zł więc nie są to straszne kwoty można by było zakupić dwie-trzy sztuki takich myślę że byłby świetny ubaw, gwoździe też myślę że nie problem a klocek na pewno by się znalazł)
2. skoki na skakance (linie)-konkurencja zespołowa, w której drużyna składająca się z np.3-5 osób musi uzyskać jak największą ilość skoków w przeciągu np 3 minut. Każda drużyna ma dowolną ilość prób w limicie czasowym. (myślę że skombinowanie linki to żaden kłopot)
3. Mitsumaniakowy budżet konkurencja indywidualna lub zespołowa. Uczestnik dostał by kopertę z "nibybanknotami", które musiałby policzyć w jak najszybszym czasie. Koperty - żaden problem - "nibybanknoty" o różnym nominale można podrukować.
na razie tyle |
|
 |
JacekeR
Mitsumaniak
Auto: Nissan Qashkqai J10 2.0PB
|
Wysłany: 03-11-2011, 13:49
|
|
|
I może ja się dołączę z propozycją:
1. Trój-rzut oponą (czyli drużyna 3 - 5 osobowa ) rzuca oponą ( może być 15 cali) na odległość. Wiadomo że chodzi o odległość (drużyna musi mieć choć jedną kobietę w drużynie ) |
|
|
|
 |
r@f@l
Mitsumaniak

Auto: Lancer C62A 1,5 GLXi
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 03-11-2011, 16:15
|
|
|
a może:
zmiana koła/kół na czas. tak jak to się robi w pit stopach, może być drużynowa - a drużyna to region np po 2 osoby do koła czyli 8 osób |
_________________ Colt C50 1,5 GLXi Aut. 1991r - siostry ( możliwość spotkania we Wrocławiu )
Golf 3 1,4 1995r - ojca
Lancer C62A 1,5 GLXi 1991r -mój
Mercedes Benz W140 S350td 1993 - mój
 |
|
|
|
 |
Yoshiko
Mitsumaniak

|
Wysłany: 03-11-2011, 16:26
|
|
|
JacekeR napisał/a: | drużyna musi mieć choć jedną kobietę w drużynie |
wyczuwam ironię
w Wilkasach rzucaliśmy na odległość dojazdówką - było nas dziewczyn dwie czy trzy i dałyśmy radę |
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
|
Wysłany: 03-11-2011, 16:47
|
|
|
Yoshiko napisał/a: | w Wilkasach rzucaliśmy na odległość dojazdówką - było nas dziewczyn dwie czy trzy i dałyśmy radę |
Potwierdzam, a Yoshi wygrala wśród kobiet |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
Yoshiko
Mitsumaniak

|
Wysłany: 03-11-2011, 16:50
|
|
|
volve napisał/a: | Potwierdzam, a Yoshi wygrala wśród kobiet |
tylko kurde nawet nie dostałam uścisku dłoni organizatora |
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 03-11-2011, 17:11
|
|
|
Yoshiko napisał/a: | nie dostałam uścisku dłoni organizatora |
nadrobię w przyszłym roku |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
Yoshiko
Mitsumaniak

|
Wysłany: 03-11-2011, 21:02
|
|
|
koszmarek napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
nie dostałam uścisku dłoni organizatora
nadrobię w przyszłym roku |
trzymam za słowo |
|
 |
JacekeR
Mitsumaniak
Auto: Nissan Qashkqai J10 2.0PB
|
Wysłany: 03-11-2011, 21:34
|
|
|
nie wiedziałem że była taka konkurencja (nie było mnie z Wami) i bez żadnej ironii to było. |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 03-11-2011, 23:46
|
|
|
ee to może browar na czas ? ale byśmy mieli chętnych ;D
albo drugie wyścigi na 1/4.. wiem wiem to nie przejdzie bo to zlot rodziny itp itd .. ... lepiej udawać że się nie widzi jak zlotowicze latają wokół ośrodka szybszymi maszynami... |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
|
|
|
|
 |
Yoshiko
Mitsumaniak

|
Wysłany: 04-11-2011, 16:12
|
|
|
Derpin napisał/a: | lepiej udawać że się nie widzi jak zlotowicze latają wokół ośrodka szybszymi maszynami... |
sorki za OT ale muszę napisać, że na Wawrzece naprawdę nie było takich incydentów |
|
 |
kleryk-3kgt
Forumowicz

Auto: 3000GT VR-4
|
Wysłany: 06-11-2011, 08:25
|
|
|
Yoshiko napisał/a: | To może ja zacznę bo jakoś nie spodziewam się tłumów w tym wątku
1. Wbijanie kilkucalowego gwoździa w pień małym młotkiem w określonym czasie - konkurencja indywidualna bądź zespołowa
(koszt zakupu młotka sprawdzałam na alledrogo to: MŁOTEK ŚLUSARSKI 0,1 kg 4,40 zł, 0,2 kg 7,31 zł , 0,3 kg 6,30 zł więc nie są to straszne kwoty można by było zakupić dwie-trzy sztuki takich myślę że byłby świetny ubaw, gwoździe też myślę że nie problem a klocek na pewno by się znalazł)
na razie tyle |
To kup więcej tych młotków bo będą trzonki leciały w drzazgi. |
|
|
|
 |
szuwar
Mitsumaniak

Auto: Wiking
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 06-11-2011, 13:37
|
|
|
Yoshiko napisał/a: | To może ja zacznę bo jakoś nie spodziewam się tłumów w tym wątku |
urodzona optymistka ale rozumiem co masz na myśli ...
Derpin napisał/a: | albo drugie wyścigi na 1/4.. wiem wiem to nie przejdzie bo to zlot rodziny itp itd |
nie chodzi o rodzinną atmosferę, ale o to że nie ma miejsca aby taka dyscyplinę przeprowadzić bezpiecznie, a latać po parkingu czy ulicach ...... niedopuszczalne, Ci co byli na Wawrzkowiźnie wiedzą o czym mówię ....
1. z wbijaniem gwoździ dobry pomysł, ja bym zmodyfikował tylko formułę, brałem kiedyś udział w zawodach, gdzie na pniu było delikatnie wbitych mnóstwo gwoździ i wygrywała ta osoba, która w ciągu xx sekund wbiła do końca najwięcej bardzo wąskim młotkiem
2. pit stop też bardzo ciekawa propozycja,
3. od siebie dorzucę parkowanie lub slalom z zawiązanymi oczami pomiędzy pachołkami przy wskazówkach jednego kolegi z zespołu ...
moze tak jak z bannerem, kilka propozycji i głosowanie .... |
_________________ VOLVO S80 T6 AWD |
|
|
|
 |
|