|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Koło dwumasowe 1,9 DI-D |
Autor |
Wiadomość |
marek28
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi space star 1,9 di-d
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-01-2012, 18:07 Koło dwumasowe 1,9 DI-D
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie po raz pierwszy. Mam pytanie odnośnie koła dwumasowego, a mianowicie czy we wszystkich DI-D jest zastosowane w/w koło ??? Z wielu informacji które czytam na temat tego auta (zbieram wszelkie informacje na jego temat, ponieważ jestem jego właścicielem od 2 tygodni) wyciągam wniosek że nie wszystkie silniki są w nie wyposażone.
Druga sprawa która mnie interesuje, to obsługa komputera bez oryginalnego radia. Wiem że już niejednokrotnie był poruszany ten temat, ale może wiadomo już coś nowego, to znaczy czy jest nadzieja na wykorzystywanie jego 100% możliwości bez radia. Pozdrawiam - Marek |
_________________ 100% kultury na drodze - to pomaga lepiej żyć !!!!! |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 15-01-2012, 18:14
|
|
|
Sterowanie funkcjami komputera bez oryginalnego radia:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=3194
Proponuję przeczytać cały temat, bo na końcu jest sposób wyprowadzenia przełącznika który bardzo ułatwia przełączanie po między funkcjami. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21019 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 16-01-2012, 12:35
|
|
|
marek28, wersje silnika DID są dwie do obydwu jest stosowana ta sama skrzynia i nie widziałęm nigdzie, żeby nie miały dwumasy. Jeśli masz wątpliwości ASO je pewnie telefonicznie rozwieje. |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
|
|