Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
kupię gsx lub gst 2g
Autor Wiadomość
Rafalix 
Nowy Forumowicz
Handlowiec

Auto: Eclipse 1G
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-01-2012, 09:20   kupię gsx lub gst 2g

Jak w temacie, nie wiem za bardzo ile to auto powinno kosztowac i w jakim stanie i z ktorego roku, ale na allegro znalazlem jeden model :
http://otomoto.pl/mitsubi...-C20768733.html
Napewno nie jest to rodzynek a raczej ciasto, moze byc wszystko do naprawy aby byl ses robic czyli nie walniety za mocno i niepopowodziowy. Ale na pierwszy rzut oka widac ze np przedni zderzak niezbyt dokladnie spasowany, (kolory elementow tez) a komora silnika... jakby nie jezdzony z 1000 lat :>. No coz jakby ktos go ogladal niech cos powie i na ile go wycenia.
Ostatnio zmieniony przez Rafalix 28-01-2012, 10:52, w całości zmieniany 1 raz  

rooco 
Nowy Forumowicz

Auto: MITSUBISHI ECLIPSE G1 2.0
Wysłany: 16-01-2012, 12:02   

Mysle kolego ze ta ecli nie jest warta wiecej jak 10 tysia jesli faktycznie ma kuty silnik co watpie moge sie mylic ale to co widac na fotkach to ktos za bardzo o nia nie dbal pewnie troche kaski bys musial wsadzic w autko a wiadomo ze mozna worek kasy wydac na upragnione ecli bo te autka maja to cos w sobie ze sie nie zaluje srodkow jesli chodzi o mnie to bym czekal na dobra oferte bo naprawde mozna czasami trafic na prawdziwy kasek w rosadnej cenie ,silniki rozbierane i grzebane maja mniejsza zywotnosc bo nie zawsze jest wymieniane wszystko jak powino np kuty wal a lozyska jakies lipne ale to moja opinia ale zawsze moge sie mylic bo nie jachalem tym ecli moze byc tak ze technicznie moze byc spoko ale to nie malo kaski za auto, bo za 15 tysia to naprawde mozna znalesc cos fajnego :roll:

Rafalix 
Nowy Forumowicz
Handlowiec

Wysłany: 16-01-2012, 15:00   

Kurde moglbym dac i ze 20tysia, aby byl sprawny i ladny gsx, ale fakt za szrot i to nietluczony nie warto niz 10tysia dawac. Ostatnio cos mnie naszla ochota na pojezdzenie jakims sportowym 4x4, bo teraz w zimie szczegolnie u mnie na wioskach to inne auta maja czasami problemy :>. a ze mam gs to celuje w gsx :>, lub moze takiego subaraka juz latwiej znajde :
http://motoallegro.pl/sub...2056284344.html

Kct 
Mitsumaniak
02743/KMM

Auto: Colt CA0 4g93
Wysłany: 16-01-2012, 20:42   

łatwiej Subaraka, GSXa nie ma aktualnie żadnego sensownego, tego z ogłoszenia nie polecam i powie Ci to każdy kto zna trochę jego historii, albo szukaj cierpliwie, albo bierz Subaryne

kisian 
Mitsumaniak
kisian 00537

Auto: MSS 1.6 2003
Wysłany: 16-01-2012, 23:16   

A ten nie jest lepszy?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C22492987.html

Rafalix 
Nowy Forumowicz
Handlowiec

Wysłany: 17-01-2012, 11:35   

No tez ogladalem, hmm cena niewygorowana, to ze wlasciciel zalozyl gaz swiadczy o tym iz prawdopodobnie byl lagodnie eksploatowany, ale za subaru przemawia : rocznik, mocniejsza skrzynia w tym egzemplarzu, napedy, zawieszenie i to ze sedan 5 miejsc :> ale znowuz nie znam tego auta i boxerów. A w ogole Mitsu. Gsx-y byly puszczane na Polske ba na Europe, bo to wszystko to Talony ;/, nie podobaja mi sie. Coz dzieki za wypowiedzi chyba poszukam i postaram sie ubic cene na jakiejs Imprezie.
Pogladalem pare imprez no fajne autka ale sypia sie ruda ich szybko lapie. Ostatnio pojawila sie piekna czerwona 2g gst widzial ja ktos? bo mnie urzekla :>

http://otomoto.pl/mitsubi...-C22611750.html

Odpowiedz do tematu