|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.0 V6] nagrzewnica |
Autor |
Wiadomość |
xfranex
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2012, 19:45 [3.0 V6] nagrzewnica
|
|
|
Witam i pozdrawiam wszystkich zagorzałych fanów Pajero
mam problem z nagrzewnica przednią , muszę ją kompletną wymienić i mam pytanie czy od anglika będzie pasowała czy ktoś to przerabiał ? |
|
|
|
 |
jabol66
Forumowicz
Auto: PII 2,8 3,0 3,5
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Kwi 2009 Posty: 206 Skąd: EZD zduńska wola
|
Wysłany: 30-01-2012, 22:00
|
|
|
ja ci będę mógł powiedzieć, ale tak w następną środę dopiero bo będę anglika do końca rozbierał, ale wydaje mi się że nie podejdzie. |
|
|
|
 |
rico.1
Forumowicz
Auto: Pajero II 2.5TD
Pomógł: 33 razy Dołączył: 07 Lip 2008 Posty: 480 Skąd: pomorskie
|
Wysłany: 30-01-2012, 22:22
|
|
|
xfranex napisał/a: | mam problem z nagrzewnica przednią , muszę ją kompletną wymienić i mam pytanie czy od anglika będzie pasowała czy ktoś to przerabiał ? | na upartego da się taką zatrudnić, potrzebuje tylko drobnej przeróbki z długością rurek, czyli: ze starej odkręcasz rurki w miejscu gumowych złączek, w angielskiej trochę podcinasz rurki i ten zestaw pasujesz do Twojej obudowy nadmuchu
Jak po ściągnieciu deski dostaniesz się wreszcie do nagrzewnicy to będziesz wiedział o co chodzi. |
|
|
|
 |
xfranex
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 31-01-2012, 08:08
|
|
|
po starej nic nie zobaczę bo jest od jakiegoś innego auta albo cholera wie od czego , i dlatego jestem zmuszony wymienić cała z obudową i wszystkimi końcówkami które z niej wychodzą i jestem ciekaw gdzie jest wlot powietrza i czy się bardzo różnią . Zajrzał bym mu pod tapicerkę ale nie mam garażu no i auto nie możne być za długo rozebrane bo jest nieraz potrzebne do lasu , wiec jak by ktoś coś wiedział w tym temacie to proszę o wpisy i dzięki za te dwa |
|
|
|
 |
|
|