|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E52A 1.8] PRZEKAŹNIK ŚWIATEŁ.. |
Autor |
Wiadomość |
ROOB
Mitsumaniak ROOBert 01218/KMM

Auto: Galant EA5A 6A13
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Wrz 2006 Posty: 123 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 17-02-2007, 16:14 [E52A 1.8] PRZEKAŹNIK ŚWIATEŁ..
|
|
|
WITAM..
mam małe pytanko. czy ktoś może wymieniał przekaźnik świateł?
znajduje się gdzieś przy schowku... ostatnimi czasy nie zawsze działa i trzeba chwilkę pokręcić by zadziałały światła.. może ktoś wie jaki to przekaźnik i gdzie ewentualnie można go kupić? dziękuje..
pozdrawiam. |
_________________ Był. E52A, EA5A, obecnie Hanka ale, wszystko z czasem...
 |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 28-05-2007, 19:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tomek15
Forumowicz
Auto: Galant 96r e54 2.0 V6
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 98 Skąd: Głogów
|
Wysłany: 20-02-2007, 10:34
|
|
|
Witam
przerabiałem temat latem, kupisz przekazniczek na allegro z rozbitych galów na części ja kupiłem swój za 20 zł umieszczony jest po lewej stronie gdzieś za włącznikiem świateł przeciwmgielnych mała kostka 30mm+30mm z 3 wsuwkami na kable znajdziesz go bez problemu
Pozdrawiam Tomek |
_________________ Galant V6 2.0 automat sedan |
|
|
|
 |
ROOB
Mitsumaniak ROOBert 01218/KMM

Auto: Galant EA5A 6A13
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Wrz 2006 Posty: 123 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 20-02-2007, 17:16
|
|
|
witam..
cóż... przekaźnik jest u mnie chyba w okolicy schowka po prawej stronie.. słychać "go" jak staram się zapalić światła... nie zawsze... czasami musze chwile "pokręcić" ale jak już załapie to tam właśnie słysze "pstryk" ale oczywiście sprawdze...
pozdrawiam... |
_________________ Był. E52A, EA5A, obecnie Hanka ale, wszystko z czasem...
 |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2007, 23:24
|
|
|
tez tak mi sie wydaje ze za (lub pod) schowkiem, moze Tomek15 mial na mysli przerywacz kierunkowskazow... no i najlatwiej tak jak pisal Tomek15 z rozbitka na allegro lub wymontuj go i do elektryka - moze znajdzie jakis zamiennik bo do tego auta to nie predko dostaniesz w jakims sklepie |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 20-02-2007, 23:28
|
|
|
zanim zmienisz przekaźniek sprawdz wyłącznik bardziej bym na niego stawiał może styki nie czyste przekaźniek raczej pada i koniec - nie dycha, a Twój jakby był sprawny, możliwe że brak styku na gnieździe przekaźnika najlepiej podjedź do jakiego elektryka magika niech wybada co i jak czasem wystarczy psiknąc jakimś kontakt spray'em i po sprawie na dłużej |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|