|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
PRZEGUB ZEWNETRZNY CARISMA PORADY |
Autor |
Wiadomość |
magazino
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 03' 1'9 DiD 102PS HB
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2012, 11:41 PRZEGUB ZEWNETRZNY CARISMA PORADY
|
|
|
Witam Wszystkich Mitsumaniakow.
Proszę o pomoc w doborze zewnętrznego przegubu do Mitsubishi Carisma 1,9 DiD (102 KM)2003 r.,przedział cenowy: tanie 113zl,146zl,lub podobno pożądne cena ok 266zl lub 330zl. Marek niestety nie znam w tym momencie.
Proszę o pomoc, czy lepiej kupić tańszy i liczyć sie z tym że za ok 30 tys km będzie do wymiany (i odda się go na reklamacji) , czy lepiej kupić droższy i niby jeździć dłużej??
Chyba że tanie psują się po parunastu tys km??
Jeżeli to możliwe proszę o polecenie konkretnej marki przegubów.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Manti
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma
|
Wysłany: 31-01-2012, 12:50
|
|
|
Nie kupuj dziadostwa za 100 parę złoty, ja już to przerabiałem kupiłem jakiegoś pascala za 120zł padł po 6miesiącach później kupiłem też coś podobnego i rozleciał się po nie całym roku. I teraz mam założony firmy LOBRO dałem za niego prawie 300zł i jest 1000razy lepszy od taniego dziadostwa. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23645 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 31-01-2012, 20:12
|
|
|
Spidan to dobra marka przegubów |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
arthus [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2012, 11:55
|
|
|
Potwierdzam słowa Roberta. Ja wymieniałem przegub 4 latka temu na Spidan-a i śmigam do dzisiaj.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|