|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Debile w Orange |
Autor |
Wiadomość |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24294 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 30-03-2012, 19:54 Debile w Orange
|
|
|
Mam umowę z Orange.
Przedłużyłem ją na nowych zasadach o których nakłamał mi konsultant. W ramach rekompensaty za kłamstwa (pomijam, że było 5 wersji dla mojego abonamentu - 1 konsultanta namawiającego, 2-ga w internecie, 3-cia w salonie, 4-a na infolinii i 5-a w umowie ), Orange dało mi usługę Zatrzymaj czas pro. No i ta usługa nie działa - od pół roku co miesiąc składam reklamację i w końcu mam tego serdecznie dość.
Już nawet narzekać mi się nie chce a to co napisałem, to ogromny skrót porażek tej 'firmy'.
Jest jakiś sposób, żeby się od nich uwolnić? - mam cyrograf z telefonem na 3 lata i jakoś nie chce mi się składać 36 reklamacji.
Szczególnie, że środki zwracają na koniec okresu rozliczeniowego - czyli za miesiąc. Co mi po tym, skoro ja chcę rozmawiać TERAZ a nie za miesiąc... |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
Wysłany: 30-03-2012, 20:33
|
|
|
można by spróbować napisać pismo reklamacyjne z pieczątką adwokata i informacją że jeśli dana usługa nie zostanie uruchomiona na stałe to zrywasz umowę z ich winy plus pare paragrafów z regulaminu który dostałeś przy podpisywaniu umowy
plus wizyta w federacji konsumenckiej lub UOKiK itp. |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
vendetta
Mitsumaniak Agata

Auto: Ibiza Cupra 6L
Zaproszone osoby: 2
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24294 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 30-03-2012, 21:05
|
|
|
już próbowałem z pismem, ale zbyli mnie paragrafami - właśnie szukam kogoś, kto ma gotowe pismo i niezgodności towaru z umową itp.
w sumie, to nie chcę rezygnować z tego, co jest - tylko, żeby działało jak należy...
vendi ->PW |
|
|
|
 |
|
|