|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5V6, 1999r, sedan, zielony, Ostrowiec |
Autor |
Wiadomość |
sylwek00
Nowy Forumowicz
Auto: galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-02-2012, 15:06 [EAx 97-04] Galant 2.5V6, 1999r, sedan, zielony, Ostrowiec
|
|
|
Witam, proszę teraz o opinię kolejnego galanta który mnie zainteresował
Kod: | Witam!
Cena (brutto):
12 900 PLN / 3 075 EUR do negocjacji,
Typ:
Sedan / Limuzyna
Wersja:
VI
Rok produkcji:
1999
Przebieg w km:
198 000 km
Skrzynia biegów:
manualna
Moc:
164 KM (121 kW)
Pojemność skokowa:
2500 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna+LPG
Kolor:
zielony-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
sprowadzony / zarejestrowany
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, komputer, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna
Opis pojazdu:
Witam! Oferuję do sprzedaży Galanta po lifcie w wersji Nardi Torino, silnik 2.5l V6, pełne wyposażenie i manualna skrzynia biegów (podgrzewane i elektrycznie regulowane skórzane fotele, elektryczny szyberdach, klimatronik, itd). Auto rok temu sprowadzone z Niemiec, również od roku zamontowana sekwencyjna instalacja gazowa Stag 300-6 z butlą w miejscu koła zapasowego.
Auto ładnie się prezentuje, jeszcze lepiej jeździ, zapraszam na jazdę próbną, kontakt: 506-320-890, pozdrawiam!!
Dane kontaktowe
Polska, Ostrowiec Świętokrzyski / Sadowie (woj. świętokrzyskie)
tel.: +48 506320890 |

link do auta :
http://otomoto.pl/mitsubi...-C22866054.html
mieszkam w woj. lubelskim i mam daleko żeby obejrzeć auto osobiście, proszę o opinię
pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 13-02-2012, 23:05, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
dawidoski13
Mitsumaniak
Auto: Galant SE 98'2.0 16V LPG
|
Wysłany: 13-02-2012, 17:08
|
|
|
Jeśli chodzi o zdjęcia to wygląda bardzo ciekawie... widać,że autko zadbane no i ten zacny środek chyba najładniejszy. Cena myślę,że jak najbardziej przystępna ale wiesz, nic nie zastąpi oglądnięcia na żywo,przejażdżki itp Ogólnie moim zdaniem jeśli rzeczywiście jesteś na kupnie to warto jechać osobiście na oględziny. |
|
|
|
 |
motke
Mitsumaniak
Auto: EA5W
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 430 Skąd: Radom
|
Wysłany: 13-02-2012, 17:20
|
|
|
o 1KM za dużo się podało w ogłoszeniu.
Oczywiście brak komputera chyba że właściciel dołożył uniwersalny.
Wydaje mi się że gałka zmiany biegów jest obszyta na nowo. ale to w niczym nie przeszkadza, ja też dałem do obszycia. Akumulator wydaje się źle dobrany (złe gabaryty, parametrów nie znam).
Ogólnie wart obejrzenia.
sylwek00 napisał/a: | mieszkam w woj. lubelskim i mam daleko żeby obejrzeć auto osobiście |
130 km to nie jest dużo, przynajmniej dla mnie. Pociągiem jakieś 3h lub samochodem 2h w jedną stronę oczywiście. |
|
|
|
 |
sylwek00
Nowy Forumowicz
Auto: galant
|
Wysłany: 13-02-2012, 17:40
|
|
|
wiem że 130 km to nie dużo, nawet bardzo blisko ale pisząc ogłoszenie myślałem o samochodzie z innej miejscowości |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 13-02-2012, 20:47
|
|
|
Prawy przód wygląda jakby był źle poskładany, zdjęcia skrycie ukazują tył, z lewej strony wygląda jakby tylna klapa nierówno leżała |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 13-02-2012, 23:07
|
|
|
Zgadza się Robert.
sylwek00, pamiętaj o właściwym tagowaniu tematu. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
szklarz
Mitsumaniak
Auto: AVANCE EA5A
|
Wysłany: 13-02-2012, 23:09
|
|
|
Co tu dużo mówić... Mnie się podoba - jeśli poważnie myślisz o kupnie to jedź oglądać Ma GAZ i POLSKIE BLACHY - dużo hajsiwka ci w kieszeni zostanie Ale przyjrzyj się na oględzinach prawemu przodowi - coś tam chyba było... |
_________________ To, że ktoś ma mniej postów od Ciebie - nie znaczy że jest głupszy.
1. Był 2.5 V6 A/T >>> GALardo ELEGANCE - czyli historia życia
2. Była - Vectra B 2.2 DTI 02' "ZENDER" - żywot zakończony 17.05.2015
3. AVANCE EA5A... |
|
|
|
 |
|
|