|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
CARISMA 1.8 GDI NIE ODPALA, ZAMARZNIETE PALIWO? |
Autor |
Wiadomość |
wisnia88
Nowy Forumowicz Jan Palony

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI 00r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-02-2012, 12:47 CARISMA 1.8 GDI NIE ODPALA, ZAMARZNIETE PALIWO?
|
|
|
Witam wszystkich!
Czy ktos moze mi podpowiedziec co sie moze dziac z autkiem "carisma 1,8GDI, 2000, Automat) rano odpalilem, zaczalem odsniezac i nagle zgasl, wiecej nie odpalil, akumulator nowy, cos zalapal kilka razy ale nie odpalal, naladowalem akumulator, probowalem na kablach od drugiego auta przed czym dolalem 5L benzyny, Czy ktos moze mnie nakierowac w czym moze tkwic problem? Dodam, ze ostatnio mialem problemy z przekaznikami, gdyz nie dzialal wentylator i zamianilem przekazniki od podgrzewania szyb z tymi drugimi, wszystko gralo. Nie wiem moze to nie ma nic wspolnego.
Pozdrawiam |
_________________ 'Wbijam się w Carismę, gaz do dechy i w pizdę
Przeklinam tę zgniliznę, bo mam wysoki standard..'
 |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
|
|
|
 |
zichu
Mitsumaniak Green Hornet

Auto: Galant EA5A
|
Wysłany: 13-02-2012, 14:18
|
|
|
Ja miałem podobne objawy w Galu. okazało sie ze filtr paliwa był zapchany i się pompka paliwa przez to spaliła... |
|
|
|
 |
|
|