|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.8 TD] kontrolka otwartych drzwi |
Autor |
Wiadomość |
marcin d
Forumowicz
Auto: pajero2800td 1995
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-02-2012, 17:44 [2.8 TD] kontrolka otwartych drzwi
|
|
|
Witam wszystkich od paru dni zaczeła mi się swiecić kontrolka otwartych drzwi mimo że drzwi są zamknięte sprawdziłem czujniki przy drzwiach i są sprawne nie mogę znaleść czujnika od otwarcia drzwi bagażnika.Zauważyłem że podczas otwierania centralnego zamka kontrolka na chwilę gaśnie i potem znowu się zapala może ktoś miał taki problem proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 23-02-2012, 19:36
|
|
|
Czujnik klapy bagażnika jest w zamku klapy. |
|
|
|
 |
marcin d
Forumowicz
Auto: pajero2800td 1995
|
Wysłany: 23-02-2012, 19:53
|
|
|
dzięki jutro będe szukał być może że to on nawala
[ Dodano: 28-02-2012, 19:07 ]
Witam posprawdzałem wszystkie czujniki i są sprawne a kontrolka dalej świeci olałem temat i doszłem do wniosku że prędzej lub pużniej się spali i nie będzie mi świecić w oczy aż tu dziśiaj potrzebowałem troszkę jasności w miśku włączyłem lampkę w podsufitce i stał się cud kontrolka zgasła i bynajmniej się nie spaliła wszystko działa jak należy |
|
|
|
 |
|
|