|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Reperaturka błotnika tył |
Autor |
Wiadomość |
Pattrol
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Runner 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-11-2011, 22:12 Reperaturka błotnika tył
|
|
|
Witam, jak w temacie, poszukuję reperaturki błotnika prawy tył.
Dzwoniłem do kilku firm specjalizujących się w częściach blacharskich ale okazało się to dla nich ''egzotyką''.
Ktoś z Was miał podobny problem i rozwiązał go??
Ostatecznie rozważam ''wycięcie'' reperaturki ze zdrowego modelu powypadkowego/na części( od santamo/space wagona będą również pasować??), ale mogę nie zdążyć z czasem(chcę to zrobić podczas konserwacji/wyspawania podłogi w 2 miejscach wszystko całościowo) przed 1-szym sypaniem zimową solą:)
Dzięki z góry za wszelkie info |
|
|
|
 |
bladerunner
Forumowicz

Auto: MSR'97B+G,zafirA,HondaStream
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Kwi 2010 Posty: 83 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 27-11-2011, 09:57
|
|
|
W przyszlym tygodniu oddaje mojego runnera do blacharza ze zleceniem zalozenia pelnych nadkoli.Powiedzial mi,ze sztuka kosztuje jakies 90zl(samo nadkole).Jak u niego bede to spytam,czy to dedykowane,czy dobierane od czegos innego. Na pewno warto to zrobic przed zima. Do tego jeszcze chlapacze,zwlaszcza jesli jezdzisz po kamienistych drogach. |
|
|
|
 |
|
|