Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Firebee
16-07-2012, 10:55
12. MitsuManiaki Dzieciom - Mateusz - marzenie anulowane
Autor Wiadomość
Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-05-2012, 13:26   12. MitsuManiaki Dzieciom - Mateusz - marzenie anulowane

Nazywam się Mateusz Walas, urodziłem się 30 VI 2000r. w Mielcu. Mieszkam w małej wiosce Zaborcze obok Mielca.
W wieku 11 lat zdiagnozowano u mnie ostrą białaczkę limfoblastyczną typu T oraz guza śródpiersia. Od maja ubiegłego roku jestem pacjentem Kliniki Onkologii i Hematologii Dziecięcej Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie.
Do tego czasu byłem wesołym, ciekawym świata chłopakiem. Na początku czułem się osłabiony i miałem powiększone węzły chłonne. Pewnego dnia zasłabłem w szkole, po czym pojechałem do lekarza rodzinnego, który skierował mnie do szpitala w Mielcu. W tej chwili jestem po kilku etapach chemioterapii, czeka mnie jeszcze długa droga, ale jestem pewny, że mi się uda wygrać z tą chorobą. Moim marzeniem jest mieć telefon komórkowy modelu SAMSUNG GALAXY.

w ramach Akcji MitsuManiaki Dzieciom spróbujmy spełnić marzenie Mateusza!
oczywiście jeśli ma ktoś możliwość odsprzedać używany, ale w bardzo dobrym stanie telefon prosimy o kontakt
Ostatnio zmieniony przez Firebee 10-07-2012, 15:14, w całości zmieniany 1 raz  

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 05-07-2012, 11:27   

W związku z tym, iż Mateusz ma wkrótce urodziny, a jego marzenie na pewno będzie tańsze niż marzenia poprzednich dzieci chciałbym wyjątkowo spełnić marzenie Mateusza poza kolejnością (mam tu na myśli marzenia finansowane przez nas, Krystianek też był poza kolejnoscią, ale jego marzenie zostało spełnione przez sponsora).
Prosiłbym Was o znalezienie odpowiedniej oferty na telefon w bardzo dobrym stanie (może być używany) Samsung Galaxy

pozdrawiam

koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Wysłany: 05-07-2012, 13:33   

Firku, ja mam na zbyciu samsung galaxy 3. Jest leciutko wytarta obudowa od kieszeni. Mam do niego ładowarkę i gdzieś jest kabelek USB (jak nie znajdę to dokupię)
nada się ?

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 05-07-2012, 15:06   

Mały nie określił który to galaxy ma być. podaj na maila zdjęcia i cenę
pozdrawiam

koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Wysłany: 05-07-2012, 22:50   

podesłane na pw :)

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 08-07-2012, 22:28   

Firebee napisał/a:
Mały nie określił który to galaxy

Zdobądź tą informację ;)
Coś chyba znajdę.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 09-07-2012, 10:18   

cytuję maila Pani Edyty z Hospicjum:
"wyjazd nie jest sztywno zaplanowany. dopasujemy sie do terminu. z naszej strony zawsze jadą wolontariusze, prezent dla dziecka oraz tort. wizytę umawiamy z rodziną wcześniej ponieważ urodziny dziecka są znaczącym wydarzeniem dla całej rodziny.Wczoraj pielęgniarka pytała Mateusza jaki ma być model, ale on był tak zaskoczony, że bedzie miał ten telefon i w sumie nie wiemy jaki miałbyby być to model."

Koszmarkowa przesłała foty używanego Samsunga Galaxy z dobrą ofertą finansową, czekam na potwierdzenie Pani Edyty, czy taki może być

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 10-07-2012, 15:12   

Sprawa Mateuszka załatwiona.
Pani Edyta doszła do wniosku, że Mateuszkowi potrzebne urzadzenie najbardziej do grania, nie do wykonywania połączeń telefonicznych, w związku z tym przekazali Mateuszkowi Sony PSP, Samsung Galaxy Mateuszkowi już nie potrzebny..
Oczywiście Pani Edyta dziękuje serdecznie nam za zaangażowanie.
A my przechodzimy do spełniania kolejnych marzeń:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi