|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E33A 2.0] Brak wstecznego raz jest a gdy potrzebuje to :( |
Autor |
Wiadomość |
andbor
Nowy Forumowicz
Auto: galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-03-2012, 19:52 [E33A 2.0] Brak wstecznego raz jest a gdy potrzebuje to :(
|
|
|
Witam, mam duży problem ze wstecznym biegiem, do wczoraj wszystko było ok, wróciłem do domu, a gdy rano chciałem wyjechać nie było wstecznego a dokładnie nie można było go włozyć, właśnie skończyłem zabawę przy skrzyni- i wsteczny raz wchodzi super a za innym razem nie da sie przełączyć- może macie jakiś pomysł. Dodam skrzynia F5M22. żadnych zgrzytów- pozostałe biegi wchodzą. |
|
|
|
 |
gondoljerzy
Nowy Forumowicz
Auto: Galant E15
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-03-2012, 08:39
|
|
|
Sterowanie skrzyni jest realizowane za pomocą linek. Jedna linka przenosi ruchy podłużne dźwigni, a druga ruchy poprzeczne. Może trzeba linkę od ruchów poprzecznych podregulować lub w ogóle sprawdzić, czy coś w niej samej nie poległo. Regulacja długości jest pod dźwignią zmiany biegów. |
_________________ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Nie logowałem się przez rok i znów zaczynam od zera. |
|
|
|
 |
|
|