|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Błąd tdc1 w 2.5 v6 -pomocy |
Autor |
Wiadomość |
mariuszek1217
Nowy Forumowicz mariano
Auto: Mitsubishi Galant EAO 2.5 v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-02-2012, 14:54 Błąd tdc1 w 2.5 v6 -pomocy
|
|
|
Cześć Witam wszystkich !!!Z uwagi , że jest to mój pierwszy post przepraszam za błędy.Do tej pory nie brałem udziału w żadnych dyskusjach ponieważ mój misio był okazem zdrowia a sledze forum już 2 rok .A wiec do rzeczy ...po 2 miesięcznej nieobecności i powrocie do Polski z ,wakacji' w Belgii nadszedł czas na uruchomienie mojego bolidu bo bardzo mi brakowało tego wozu.Kilka dni użytkowania i zapaliła mi się CHECK ENGINE zatem po zmostkowaniu pinów wymrugałem błędy 22 23 .Silnik pracuje normalnie tylko czuć strasznie niespaloną benzyną i słychać cykanie (nie popychacze) organoleptycznie ustaliłem ,że to wtryski tak głośno pracują .Mam wrażenie jakby wszystkie na raz dawały paliwo.Wiem ,że ten czujnik tdc1 jest chyba w aparacie zapłonowym ale nie wiem w którym miejscu zatem nie wiem co wymienić? POMÓŻCIE !!!!! |
|
|
|
 |
|
|