|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z poduszką powietrzną airbag |
Autor |
Wiadomość |
qbuss
Forumowicz
Auto: Lancer GTS 2,0 Instyle
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-02-2015, 18:27 Problem z poduszką powietrzną airbag
|
|
|
Witam,
Dzisiaj odpaliłem samochód, po krótkiej chwili włączyła się poduszka. Przejechałem kawałem i zgasła. Pomyślałem ok, pewnie jakaś chwilowa awaria. Ale po chwili znowu się zaświeciła. Na trasie 5 km poduszka co chwilę się włączała i wyłączała. Zgasiłem auto, odpaliłem i to samo. Macie pomysł co się mogło stać?
Na parkingu mam problem z kunami - lubią mój silnik. Raz przegryzły mi gumę od chłodnicy, co chwile przynosiły jakieś szmatki. bułki itp. Ostatnio zainwestowałem w sierść psa (ostrzygłem trochę sierściucha) i później już po nich nie widziałem śladu ale kto wie. Może one coś tam zrobiły?
Będę wdzięczny za sugestie. |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1929 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 06-02-2015, 20:46
|
|
|
W Polsce była akcja serwisowa na rdzewiejące czujniki poduszek. Działo się to w początkowych rocznikach Lancerów 2007-2008. |
|
|
|
 |
Skifar
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 2.0 GTS
|
Wysłany: 14-03-2016, 17:23
|
|
|
Odświeżę trochę temat.
qbuss napisał/a: | Dzisiaj odpaliłem samochód, po krótkiej chwili włączyła się poduszka. Przejechałem kawałem i zgasła. Pomyślałem ok, pewnie jakaś chwilowa awaria. Ale po chwili znowu się zaświeciła. Na trasie 5 km poduszka co chwilę się włączała i wyłączała |
Mam te same objawy, kontrolka poduszki się włączała i wyłączała parę razy. Rozwiązałeś może problem qbuss? Byłeś na akcji serwisowej? |
|
|
|
 |
|
|