Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lancer 2.0 Sport -04r. Brak Wolnych Obrotów
Autor Wiadomość
tony01 
Nowy Forumowicz
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sport 2.0 / BRC
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-02-2012, 20:33   Lancer 2.0 Sport -04r. Brak Wolnych Obrotów

Witam. Ostatnio mało jeżdżę (o nowego roku około 1000 km) kilka kilometrów dziennie ledwo Lpg się przełączy i już koniec jazdy. Dziś miałem dłuższy wyjazd i porządnie przegoniłem Misia po mieście (1,2,3 opór, 4 opór - jak było miejsce, na 5 już nie było) Po takim szaleństwie (powiedzmy 25 min) wracając do domu stałem w korku (kolejne 25 min - jedynka 5m i stop) Wolne obroty, zaznaczam "WOLNE" były min 1500 a częściej 2000 obr/min, gazowanie nic nie dawało, przełączanie Lpg/ benzyna też nic nadal obroty na 2000 dopiero jak skończył się korek i przejechałem (tym razem normalnie) ok 10 km obroty spadły do poziomu +\- 800 obr/min. Macie jakiś pomysł - nie mam kanału, ale mam dobrze wyposażony garaż i umiem kręcić kluczami. Co mam sprawdzić, biorąc pod uwagę, że jest Lpg i nie wszystko można bezkarnie odkręcić :?:

[ Dodano: 25-02-2012, 17:35 ]
Tak czytam, czytam, czytam i widzę, że muszę zacząć od czyszczenia przepustnicy. Czy mogę to bezkarnie wykonać jeśli mam podpięte Lpg :?:

Odpowiedz do tematu