|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] gasnie na luzie |
Autor |
Wiadomość |
robert78
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 4g
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Sty 2012 Posty: 1171 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 01-03-2012, 19:20 [Cari 1.8 GDI] gasnie na luzie
|
|
|
mam problem od jakiegos czasu na skrzyzowaniu jak wcisne sprzeglo lub jest na luzie obroty spadaja prawie do 0 a nieraz zgasnie mi samochod jedyna zecza jaka robilem bylo odlaczenie akumulatora czy to wina straty pradu i trzeba ja uczyc obrotow czy moze trzeba czyscic przepustnice (czyscilem rok temu) |
_________________ Eclipse 4g 07r
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23645 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 01-03-2012, 19:37
|
|
|
Trzeba przyczuć ECU http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=31379 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Pomógł: 47 razy Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 4047 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 01-03-2012, 21:27
|
|
|
robert78 tak jak kolega wyżej napisał, musisz nauczyć auto obrotów według instrukcji podanej w tamtym wątku.
Jeśli to nie pomoże to mozliwe, że już zdążyła Ci się zabrudzić przepustnica i trzeba przeczyscić. Jak i to nie pomoże to trzeba będzie szukać problemów dalej, najlepiej po podpieciu pod EvoScana.
Zobacz najpierw tą naukę, jak nie pomoże to czyść przepustnice. Jak dalej będą kłopoty to ewentualnie jakbyś był w okolicach Szczecina w któryś weekend to daj znać, podlaczy się EvoScana i zobaczymy jak to wygląda. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
|
|