|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Oddam niebieskiego raka (zwierze) w dobre ręce ;) |
Autor |
Wiadomość |
simij
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback 1.8 2010
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-02-2012, 08:35 Oddam niebieskiego raka (zwierze) w dobre ręce ;)
|
|
|
Jeśli jest jakiś chętny akwarysta mogę oddać niebieskiego raka. Rak ma około pół roku, kupiłem go za 40zł i wbrew temu co mówił Pan w sklepie zoo - zjada inne rybki Co prawda tylko to małe (neonki), bo kirysków, glonojadów i pielęgniczek mi nie ruszył ale neonek zżarł juz chyba z 10.
Prezentuje się ładnie, je to co inne rybki (w czasie wolnym od polowań na neonki), chodzi do tyłu i do przodu
Wygląda tak jak ten:
 |
_________________ To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
 |
|
|
|
 |
meydey000
Mitsumaniak meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 588 Skąd: TSK Skarżysko Kamienna
|
Wysłany: 02-03-2012, 19:07
|
|
|
masz go jeszcze? |
_________________ jest ryzyko-jest zabawa |
|
|
|
 |
simij
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback 1.8 2010
|
Wysłany: 05-03-2012, 09:54
|
|
|
Jeszcze tak, ale dzisiaj ma go przyjść zobaczyć jeden chętny. Jak będzie jeszcze aktualne-dam znać. |
_________________ To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
 |
|
|
|
 |
|
|