|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA2A/W 2.0] Ustawienie przepustnicy |
Autor |
Wiadomość |
Pelykan
Nowy Forumowicz
Auto: Galant VIII, 2003r, sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2017, 15:03 [EA2A/W 2.0] Ustawienie przepustnicy
|
|
|
A może ktoś mi przesłać fotkę jak jest przykręcony u was w EA2A czujnik położenia przepustnicy oraz czy ktoś mi napisze ile jest wykręcona śrubka regulacji przepustnicy? Bo kuzyn zaczął się tym bawić i nie pamiętam jak to było ustawione. A misiek teraz nie chodzi tak jak powinien |
|
|
|
 |
Tomasz87
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.4 MIVEC
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 561 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 07-11-2017, 18:25
|
|
|
kolego, poszukaj sobie na forum gdzieś jest temat o regulacji TPS, o ile pamiętam robiłem to u siebie po czyszczeniu przepustnicy. Musisz mieć w miare dokładny miernik/multimetr, najlepiej z dokładnością do 0,001V. Wpinasz się w któreś piny we wtyczce od czujnika położenia przepustnicy(TPS) i regulujesz śrubką jałowy chyba na zakres 0,5-0,7V.
Wartości i wszelkie szczegóły są na forum, musisz poszukać, bo może źle pamiętam... |
|
|
|
 |
|
|