Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
14,900 Galant SE 1999r 2,5 v6:), automat, zarejestrowany
Autor Wiadomość
plassteer 
Nowy Forumowicz

Auto: Gal 2,5 v6 02' avance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-03-2012, 21:34   14,900 Galant SE 1999r 2,5 v6:), automat, zarejestrowany

Witam, proszę o opinię nt. tego auta, zdjęcia wrzucone w treść, jednak po kliknięciu nie powiększają się. Poniżej zamieszczam link całej galerii z możliwością powiększenia. Dziękuję za każde słowo:)

Zamieszczam link ze zdjęciami, na Imageshack można tam znacznie je powiększyć:)

http://imageshack.us/g/819/p1010275lu.jpg/

poniżej opis aukcji:

Witam,

"Mam do zaoferowania Państwu użytkowane przeze mnie auto Mitsubishi Galant. Samochód bezwypadkowy, kupiony od pierwszego właściciela w Polsce. Pierwsza rejestracja w 2000 w Niemczech. W moich rękach od kwietna 2010. Przez ten czas zostały wymienione wszystkie krytyczne elementy zużywające się normalnie w eksploatacji, planowałem autem jeździć dłużej i dlatego wszystko było robione na najlepszych częściach. Na wszystko mam faktury/paragony. Z najważniejszych spraw, został wymieniony kompletny rozrząd na najlepszych japońskich zamiennikach, renowacja sworzni wahaczy + tuleje poliuretanowe, komplet tarcz hamulcowych i klocków.

Auto 100% NIEZAWODNE, przejechałem nim przez ostatnie 3 miesiące 3x tam i spowrotem trasę Katowice - Monachium, czyli ponad 6000km, ani razu nie było najmniejszych problemów.

Auto bardzo dynamiczne (163KM), ale oszczędne - pali średnio 12l gazu/100km

Cena jest naprawdę atrakcyjna biorąc pod uwagę auto zarejestrowane w Polsce, z sekwencyjną instalacją LPG z lubryfikacją zaworów i limitowanym wyposażeniem. Wyposażenie:
- Wersja SPORT EDITION (prawdziwa a nie jakaś przeróbka)
- ABS
- KLIMATRONIK (sprawny 100%)
- GAZ Sekwencja
- 4 poduszki powietrzne
- Tempomat
- elementy wykończenia w chromie
- piękna welurowa tapicerka
- wspomaganie kierownicy
- centralny zamek
- elektryczne szyby x 4
- kierownica skórzana
- elektryczne lusterka
- dywaniki welurowe (org.)
- halogeny przeciwmgielne
- Tip-Tronik
- Alu - Felgi 17'
- lakier metalik
- 6 głośników

Z ponadstandardowych gadżetów są:
Alarm z antynapadem
Parktronic z tyłu z wyświetlaczem odległości od przeszkody
Zestaw głośnomówiący Nokia
Radio Blaupunkt z nawigacją strzałkową i obsługą zmieniarki z podłączonym czytnikiem Microdrive
2 komplety kół lato/zima na markowych oponach w super stanie.
Hak z homologacją wpisany w dowód rejestracyjny

Fakty:
Przebieg: 160 000km (do potwierdzenia na podstawie wpisów w polisach ubezpieczeniowych)
Przegląd do: 06.07.2012
Ubezpieczenie do: 08.05.2012

UWAGA: Auto ma kosmetyczne poprawki do wykonania, tzn zderzak przód i tył do pomalowania. W razie pytań proszę o kontakt. "

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 17-03-2012, 22:44   

z tego co kojarzę auto było już kiedyś ~ pół roku, rok temu, na allegro, za jakie pieniążki nie pamiętam, na pewno były to dokładnie te same zdjęcia, nie pamiętam czy było tam wtedy też zdjęcie licznika...

poza tym na zdjęciach nie widzę nic do czego można było by się jakoś strasznie doczepić.

edit: zgadza się to co pisałem wyżej, zdjęcia pierwotnie były zrobione 7.09.2011. więc przez te pół roku pewnie te 8 tysi strzelił.

plassteer 
Nowy Forumowicz

Auto: Gal 2,5 v6 02' avance
Wysłany: 17-03-2012, 23:17   

Derpin napisał/a:

edit: zgadza się to co pisałem wyżej, zdjęcia pierwotnie były zrobione 7.09.2011. więc przez te pół roku pewnie te 8 tysi strzelił.

tak, właściciel wspomina w ogłoszeniu o wyjazdach do Niemiec. w sumie niby 6000km

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 18-03-2012, 15:58   

plassteer, pamiętaj:
- link do ogłoszenia
- tagowanie, tytuł tematu

Dotyczy obu twoich tematów

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Krzysek 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5A SE
Wysłany: 18-03-2012, 17:40   

Na zdjęciach ładnie sie prezęntuje :D

Brakuje zdjęć spod maski - w tym roczniku już rdza na kielichach powinna się pokazać ;) Na masce zresztą też, w szczególności jak ją otworzysz to zerknij pod gumy. Poproś także o zdjęcia tylnych nadkoli :) .

Kierownica wygląda ładnie, ale już chodniczek ma spore przetarcia, to tylko moje spostrzeżenia co do wiarygodności przebiegu ;) .

Ma założone seryjne sprężyny :) .

Odpowiedz do tematu