|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: gigant87 25-09-2012, 22:56 |
Lancer X |
Autor |
Wiadomość |
sliwek2face
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 SB
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Wrz 2012 Posty: 103 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 25-09-2012, 20:31 Lancer X
|
|
|
Witam saerdecznie wszystkich.
Jestem nowym uzytkownikiem forum i jeszcze się tu nie odnalzałęm więc z góry sory jeżeli piszę w złym dziale.
Nie mam jeszcze swojego Lancera ale zastanawiam się nad jego kupnem.
Chciałbym wiedzieć czy opłaca sie kupić to autko,jakie są opinie użytkowników.Jak z aryjnością i spalaniem.
Interesuje mnie taka wersja :
http://otomoto.pl/mitsubi...-C25636334.html
Zależy mi na dużym grilu dzięki któremu przekonała sie do auta żona.
Moc auta jaka by mnie interesowała to między 140 a 170 KM.
No i cena max do 30tys.czy jest wogóle szansa na kupienie 2008r modelu X w tej cenie czy to tylko szrot.
No i jak w takim autku sprawuje się gaz bo przyznam że prezy obecnych cenach bezyny byłym zainteresowany instalacją gazową.
Na chwile obecną to chyba tyle pytań.Jeżeli administratorzy pozwolą rozwinąć temat to dopytam jak coś wpadnie mi do głowy.
Pozdrawiam i z góry dzięki |
|
|
|
 |
Luk
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8 Invite
Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Lis 2008 Posty: 1733 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 25-09-2012, 21:39
|
|
|
sliwek2face,
Po pierwsze witamy Po drugie nie ten dział, w dziale "Lancer" jest poddział "chcę kupić Lancera!" i tam powinien być ten post.
A po trzecie, co do meritum: bardzo dziwny ten Lancer z ogłoszenia, na pewno sprowadzony, tylko skąd? USA? Jeszcze nie widziałem takiej wersji gołej, bez np. podłokietnika... No i przód ze sportbacka, tył z sedana... Coś mi świta, że taka kombinacja była w Skandynawii, ale nie wiem... Silnik 2.0 (USA, Rosja), ale chyba ma 150KM a nie 170... Obstawiam również brak ESP, przynajmniej nie widzę jego wyłącznika, a tylko zaślepkę.
[ Dodano: 25-09-2012, 21:46 ]
sliwek2face napisał/a: | No i jak w takim autku sprawuje się gaz bo przyznam że prezy obecnych cenach bezyny byłym zainteresowany instalacją gazową. |
Są różne opinie, generalnie nie jest to takie oczywiste. Jak byś trochę się wysilił , to znalazłbyś ten wątek (uwaga, obszerny):
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=37991 |
|
|
|
 |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Pomógł: 14 razy Dołączył: 15 Gru 2005 Posty: 1877 Skąd: OOL & DW
|
|