Outlander I lampy soczewki czy uda się zamontować |
Autor |
Wiadomość |
Gwidi
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander I
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-10-2010, 22:17 Outlander I lampy soczewki czy uda się zamontować
|
|
|
Witam mam pytanko co trzeba zrobic zeby załozyc soczewki do outlandera I 2003R były w nim zwykłe lampy sa do wymiany i chciałem kupic soczewki ktore byly w modelu po lifcie i chciałem zapytac czy jest taka mozliwosc czy trzeba cos dokupowac poza lampami np przeytwornice z gory dziekuje za porady |
_________________ Dawid |
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 18-01-2011, 14:07 Re: Outlander I lampy soczewki czy uda się zamontować
|
|
|
Gwidi napisał/a: | Witam mam pytanko co trzeba zrobic zeby załozyc soczewki do outlandera I 2003R były w nim zwykłe lampy sa do wymiany i chciałem kupic soczewki ktore byly w modelu po lifcie i chciałem zapytac czy jest taka mozliwosc czy trzeba cos dokupowac poza lampami np przeytwornice z gory dziekuje za porady |
na pewno przetwornic nie potrzeba bo to nie są ksenony.
najlepiej jakbyś dorwał kogoś z lampami po lifcie i przyjrzał w jaki sposób są zamocowane.
a jeśli już ktoś zrobił taki myk, to trzeba czekać aż się odezwie.
ps
przeglądałeś szukajke i/lub dział o Outlanderze? |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
brolin
Nowy Forumowicz
Auto: OUTLANDER i 2.0
|
Wysłany: 30-03-2012, 22:00 da sie, da
|
|
|
Witam wszystkich, jestem nowy na forum z moim outkiem z holandii
i postanowiłem w pierwszym poście pomóc - ja właśnie zaryzykowałem i wymieniłem obie lampy na poliftowe, bo jedną miałem zbitą. I da się i fajnie wygląda więc warto:) koszt lamp 740 plus 100zł dla elektryka za przeróbki kostek (h1 na mijania i hb3 na długich), uchwyty pasują - efekt... bezcenny...
więc polecam i jakby co służę pomocą. |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 01-04-2012, 01:21
|
|
|
Dobrze wiedzieć, daj fotkę jak to wygląda. U mnie lewa lampa popękana i zaparowuje, a prawa ma popękane uchwyty mocujące i trzyma się na ślinę i plaster. Jak zrobię tylne zawieszenie do może w przyszłym miesiącu wezmę się za lampy. |
|
|
|
 |
|