| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Wiosna,wiosna porządków czas w Colciku :) |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | ognok   Mitsumaniak

Auto: "Black" Colt 1.6  98
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 06-04-2012, 18:31   Wiosna,wiosna porządków czas w Colciku :) |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam zgromadzenie fanów "M"   
 Posiadam od roku już Colcika 1.6 glx z 1998 r. ale jakoś dopiero teraz chcę go Wam przedstawić - przez rok musiał mnie jakoś przekonać do tego i.... udało mu się
  Muszę powiedzieć, że mimo pewnych obaw przed zakupem - handlarz - autko okazało się strzałem w 10tkę. Po jego odbiór i oględziny jechałem pod Warszawę do Wołomina - część z Was pewnie się spotkała z tym handlarzem. Co prawda miał być rocznik 99' ale jakoś to przebolałem. Stan silnika super,blacharka też w porządku. Po wymianie paru dupereli od roku bez jakiejkolwiek awarii jeździ i popija paliwa w ilościach naprawdę niedużych, aczkolwiek ceny 95tki mnie powalają i myślę nad gazem. Naprawdę jest to auto prawie idealne - mógł by mieć drzwi z tyłu:) Wracając do tematu wiosny i porządków. Coś mnie tak wzięło i rozkręciłem w  środku co się dało i czyściłem i pucowałem i tapicerkę wyprałem i wprowadziłem parę zmian - ledy w kokpicie, na sufitce i bagażniku:) Nie żadne tam kolorowe tylko śliczne białe, no może jedna fioletowa do zapalniczki - tak na złość żonie
  Namachałem się ze 4h ale teraz i pachnie i wygląda jak trzeba  Tak w ogóle to naprawdę super że w tym autku tak łatwo się wszystko demontuje. To by było na tyle  Pozdrawiam wszystkich i wesołych świąt!! Poniżej parę fotek z procesu demontażu

By ognok85 at 2012-04-06

|  
				| _________________ "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie."

|  
				| Ostatnio zmieniony przez ognok 21-07-2012, 10:22, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | mkm   Forumowicz

Auto: Colty

| 

|  Wysłany: 06-04-2012, 19:13 |   
 |  
               | 
 |  
               | Chyba najładniejsza wersja "cejotki". Z tymi drzwiami z tyłu to dobrze, że nie ma.
 Następca dostał dodatkową parę i skończyła się era fajnych Coltów... Nawet 3-drzwiowe już nie wyglądają
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | ognok   Mitsumaniak

| 

|  Wysłany: 06-04-2012, 20:05 |   
 |  
               | 
 |  
               | Podobno wersja "Bistro"  Tak mówią napisy w środku autka   |  
				| _________________ "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie."

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | mystek   Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback 2014

| 

|  Wysłany: 06-04-2012, 21:53 |   
 |  
               | 
 |  
               | bistro, czy nie bistro, najważniejsze, że 1.6 pod maską  miałem taki silnik w CJtce i naprawdę daje radę   |  
				| _________________ Mitsubishi Colt CJ4A 01.2010 - 01.2012
 Mitsubishi Mirage Turbo 02.2012 - 10.2013
 Rover 216 Tomcat 02.2014 - 09.2014
 Volvo V40 T4 08.2014 - 01.2019
 Toyota MR2 SW20 04.2017- ...
 Mitsubishi Lancer Sportback 11.2018 - ...

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | ognok   Mitsumaniak

| 

|  Wysłany: 07-04-2012, 07:44 |   
 |  
               | 
 |  
               | Oj daje daje  A ile przyjemności z tego   |  

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |