|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
WITAM MAM PYTANIE CO DO PRZEROBKI CARISMY ANGLIKA 2002 DID |
Autor |
Wiadomość |
dawidbori [Usunięty]
|
Wysłany: 01-01-2007, 22:15 WITAM MAM PYTANIE CO DO PRZEROBKI CARISMY ANGLIKA 2002 DID
|
|
|
witam co potrzebuje do takiej przerobki i ile mnie moze kosztowac taka zabawa??pozdrawiam czekam na odpowiedz |
|
|
|
 |
10wojtek10 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-01-2007, 22:34
|
|
|
...takie minimum to jest cała ściana grodziowa, wiązka elektryczna, podszybie z układem wycieraczek, reflektory i oczywiście całe wnętrze tzn. konsola środkowa, nagrzewnice itp. + detaliki. Np. wyłącznik szyb elektrycznych szyb u kierowcy jest inny i współpracuje z inną wiązką oczywiście.
Moim zdaniem gra niewarta świeczki
O drobiazgach typu licznik w milach czy też inne lusterka nawet nie wspominam, bo z tym da się jeździć i niekoniecznie trzeba przerobić |
|
|
|
 |
jawor44 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-01-2007, 23:11
|
|
|
moze i by sie oplacilo ale pod warunkiem ze przerobki dokonal by ktos kto zrobi to rzetelnie i fachowo a nie ze podczas jazdy odpala Ci poduchy i wtedy sie zdziwisz.osobiscie nie chcialbym jezdzic takim samochodem |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2007, 08:26
|
|
|
Demonizujecie przeróbki.
Są w Polsce firmy zajmujące się profesjonalnym przerabianiem aut sprowadzanych z krajów o ruchu prawostronnym. Niem ma żadnych przeciwwskazań ani zagrożeń wynikających z użytkowania takiego auta (o ile zrobione jest to dobrze). Ceny takiej przeróbki uzależnione są od samochodu (np. starsze nietypowe auto będzie droższe w przeróbce bo z częściami będzie drogo i krucho) - w przypadku przeróbki Cari trzeba liczyć 5000-6000zł.
Gra jest warta świeczki o ile auto kupimy za okazyjną cenę |
|
|
|
 |
dawidbori [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2007, 17:14
|
|
|
a czy ktoś mógłby mi podac adres lub telefon do takich warsztatów?? i co dokladnie bylo by trzeba wymienic?? i dlaczego do wymiany wycieraczki?? |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 02-01-2007, 18:36
|
|
|
zrobia ci to u kazdego blacharza, co do wycieraczek to mahaja w druga strone niz te nasze, chociaz dzis ogladajac top gear testowali bmw 6 i tam kiera po prawej a wycieraczki jak u nas |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|