Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2.5 Elegance, 2000r, sedan, Pieńsk
Autor Wiadomość
michalkce 
Nowy Forumowicz

Auto: aktualnie brak
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-04-2012, 22:18   [EAx 97-04] Galant 2.5 Elegance, 2000r, sedan, Pieńsk

Co myślicie na temat tego Galanta?

http://otomoto.pl/mitsubi...-C23162074.html

Kod:
Cena (brutto): 17 500 PLN / 4 189 EUR do negocjacji, OtoKredyt: OtoKredyt rata na to auto już od 465 zł Typ: Sedan / Limuzyna Wersja: VI Rok produkcji: 2000 Data rejestracji: 09/2000 Przegląd: 08/2012 Ubezpieczenie: 08/2012 Przebieg w km: 178 300 km Skrzynia biegów: automatyczna Moc: 160 KM (118 kW) Pojemność skokowa: 2498 cm³ Rodzaj paliwa: benzyna+LPG Kolor: srebrny-metallic Liczba drzwi: 4/5 Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony / zarejestrowany Kraj pochodzenia: Niemcy Kraj aktualnej rejestracji: Polska Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio /CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe Dodatkowe informacje:

bezwypadkowy Opis pojazdu:

Mitsubishi Galant Elegance po ostatnim liftingu z końca 2000r z kultowym silnikiem 2,5 V6 i niezawodną automatyczna skrzynią Tiptronic. Auto sprowadzone w ub.roku z Niemiec bezpośrednio od 2 właściciela, posiada zakładaną w Niemczech sekwencyjną instalację gazową Tartarini (wpisana w dowodzie rej.). Galant z pełnym wyposażeniem dla tej wersji, łącznie z Klimatronikiem i el.szyberdachem co jest rzadkością. Wszystkie podzespoły w 100% sprawne i nie wymagające napraw ! Auto gotowe do użytku bez inwestycji ! W 2006r przeszło dużą obsługę w serwisie Mitsubishi na kwotę 3600€ i w 2010r. na 800€ (posiadam oryginalne rachunki). Po przyjezdzie do Polski wymieniłem olej, filtry, paski klinowe, element wydechu, hamulce przednie, zrobiłem serwis klimatyzacji i wymieniłem olej w skrzyni biegów. Podana cena dotyczy auta na alufelgach 15"-foto nr 7, widoczne alufelgi 17"-foto nr 1-6 za dopłatą. Nie mam nic przeciwko aby sprawdzić stan techniczny w stacji obsługi czy ASO Mitsubishi. Spalanie gazu na poziomie 10-13l/100km, dynamika jazdy na gazie nie odbiega niczym niż benzynie. Nie odpowiadam na maile, SMS-y, cena do ewent. negocjacji na miejscu po oględzinach auta !!! Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska, Pieńsk (woj. dolnośląskie) tel.: +48 606 433 631

Napisz do sprzedającego

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 14-04-2012, 21:52   

Cena spora jak za Elegace z 2000r. Do tego koleś żąda dopłaty za felgi 17" :mrgreen:
Auto pochodzi od handlarza ze Zgorzelca.

Jeżeli mam komuś uwierzyć na słowo, że auto jest doinwestowane i 17,5k to okazja :mrgreen:
To wolę kupić takie które sam sobie zrobię.

michalkce, egzemplarz warty uwagi. IMO cena jest spora (wiem, ma LPG).
To, że tyle kosztuje, nie znaczy, że jest w super stanie.

Prawe tylne nadkole mieni się różnymi kolorami, lewe już nie. Możliwe, że miał robioną reperaturkę na jednej stronie lub jakaś obcierka.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

grzesiopaka 
Forumowicz

Auto: Galant EA5A Sedan 2000r. 2.5V6
Wysłany: 16-04-2012, 22:42   

Sorki kolego ale nie wiem jak Wy możecietak łatwo w tych fotkach dostrzec te odcienie koloru bo ja tam nic nie zauważyłem.

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 16-04-2012, 22:53   

grzesiopaka, pora zmienić okulistę ;) albo tak zrobiona fotka albo prawe tylne nadkole było robione, nie skreśla to jeszcze auta, tym bardziej galanta bo nadkola prędzej czy później będą robione w każdym.

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-04-2012, 23:14   

grzesiopaka napisał/a:
Sorki kolego

Używamy nicków grzesiopaka :wink:

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

grzesiopaka 
Forumowicz

Auto: Galant EA5A Sedan 2000r. 2.5V6
Wysłany: 20-04-2012, 19:46   

Sorki fj_mike byłem pare razy zobaczyć czy faktycznie coś na tym prawym nadkolu widać i wizyta u okologa raczej prędko mi nie grozi:)

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 20-04-2012, 23:52   

grzesiopaka napisał/a:
Sorki fj_mike byłem pare razy zobaczyć czy faktycznie coś na tym prawym nadkolu widać i wizyta u okologa raczej prędko mi nie grozi:)

Pogratulować wzroku, musisz jeść dużo ryb ;)

by Owczar

Odpowiedz do tematu