|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hubeeert 29-04-2012, 23:34 |
[Cari 1.8 GDI] Brak wskazania temperatury zewnętrznej na cen |
Autor |
Wiadomość |
Egon80
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2012, 21:22 [Cari 1.8 GDI] Brak wskazania temperatury zewnętrznej na cen
|
|
|
Witam nie mogę znaleźć podobnego tematu a mam następujący problem. W mojej Cari 1.8 GDI 2001r. po dłuższym postoju padł wskaźnik temperatury zewnętrznej. W miejscu gdzie normalnie pokazywała się temperatura są tylko jakby 2 odwrócone 3 coś jakby EE *C . Nie wiem od czego to się mogło stać. Nie wiem gdzie jest termometr tudzież jakiś czujnik, nie wiem czy jeżeli wogole coś padlo to jest to ten czujnik czy może wyświetlacz. Temperatura nie pojawia sie także przy przekręcaniu gałką od regulacji temperatury wewnątrz co wcześniej dzialało bez problemu. Please HELP me.... Z góry dzięki |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 820 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20975 Skąd: Częstochowa
|
|
|