|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy drzwi przesówne mają jakąś regulację? |
Autor |
Wiadomość |
georg_drugi
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Runner 1,8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-02-2011, 23:35 Czy drzwi przesówne mają jakąś regulację?
|
|
|
Witam ponownie.
Doprowadzam swego Runnera do porządku. Sporo już w nim zrobiłem, ale dręczyły mnie drzwi przesówne. Chodzi o to, że im dalej się rozsuwa to bardziej opadają do dołu no i mają luz w pionie. Opadanie tyłu drzwi jest tak duże, że górny zamek zabezpieczający wsówa się pod bolec. No i rozebrałem te drzwi bo pękła mi klamka, ale nic konkretnego nie widzę w tych prowadnicach. Może czegoś brakuje?
Pls pomocy z tymi drzwiami. Tylko one mnie jeszcze denerwują. Z resztą sobie już poradziłem.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
TomekDomek
Nowy Forumowicz
Auto: Space Runner 98' GLXi 4x4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-03-2012, 09:20
|
|
|
Przepraszam, że odbiję trochę od tematu, ale mam pytanie: pękła mi linka od klamki od otwierania z zewnątrz. Jak się do niej dostać? Potrzebny jest demontaż drzwi?
Dzięki
Tomek |
|
|
|
 |
|
|