|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] kabelek urwany od czego? |
Autor |
Wiadomość |
TrzecI
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.6 16v
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Lis 2010 Posty: 89 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 28-04-2012, 20:29 [Cari 1.6] kabelek urwany od czego?
|
|
|
Witam, mam taką kostkę, jest ona do czegoś podłączona. Drugi koniec jest urwany. Od czego to może być?
Jest na zdjęciu.
[ Dodano: 29-04-2012, 11:29 ]
odswiezam |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 807 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 01-05-2012, 18:02
|
|
|
aż sprawdziłem u siebie, są to kabelki prawdopodobnie od czujnika ilości płynu hamulcowego, mówię prawdopodobnie bo pewien nie jestem, jednak mogę powiedzieć gdzie są podłączone, a są one podłączone zaraz pod zbiorniczkiem który widać na zdjęciu (zaraz pod nim), Podłączenie znajduje się mniej więcej tak jak na drugim zdjęciu trzymasz rękę, to musisz ja obniżyć o jakieś 15 cm i właśnie tam szukać, samego miejsca podłączenie dokładnie nie zlokalizowałem bo jestem w robocie i nie chciałem się pobrudzić, jednak jak podotykasz paluszkiem to może wymacasz miejsce ich podłączenia |
|
|
|
 |
TrzecI
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.6 16v
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Lis 2010 Posty: 89 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 01-05-2012, 19:35
|
|
|
sprawdzę to, lecz narazie mam gorsze kłopoty.
Samochód w naprawie cała skrzynia do wymiany |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: 01-05-2012, 21:02
|
|
|
zam takich co wymieniają skrzynie jak biegi nie wchodzą z przyczyn wady tulejek wybieraka. Poza tym skrzyniia renaulta jest prosta w naprawie wiec moze taniej wyjdzie niż wymiana |
|
|
|
 |
|
|