|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] 2 Złącza elektryczne od czego? |
Autor |
Wiadomość |
mateusz8230
Forumowicz
Auto: MitsubishiCarisma 1998.1.8GDi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 12 Kwi 2012 Posty: 344 Skąd: Ostrów Wielkopolski
|
Wysłany: 04-05-2012, 16:28 [Cari 1.8 GDI] 2 Złącza elektryczne od czego?
|
|
|
Witam,postanowiłem dziś rozkopać troszke samochód w poszukiwaniu przyczyny dlaczego nie mogę sie połączyć z ECU programem Evoscan.Więc rozkręciłem obudowy patrzę i widzę tak:
1.Złącze diagnostyczne do evoscan
2.Złącze nr 2. rozpięte i tak sobie leżało
3.Złącze nr. 3 jest spięte w wiązce przewodów razem ze złączem diagnostycznym ale również jest rozpięte.Od czego są te kostki? Albo gdzie mają być podłączone?
Zdjęcia poniżej.Pytam bo nie wiem od czego one są te kosteczki.
Na jednej fotce opisałem numery
Dodam jeszcze że żadnej kostki z wyżej wymienioną nie da się połączyć razem,więc każda jest od czegoś innego.
[url=http://www.aukcjoner...der="0" alt=""> Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro[/URL] [/code]
[ Dodano: 05-05-2012, 14:20 ]
dodam jeszcze że złącze nr 2.Pasuje do kostek (przejśćiówek) do radia,ale nie podłączałem bo nie mam pewnośći od czego to jest,chyba do 2 radia nie?:D
[ Dodano: 08-05-2012, 16:10 ]
odpowie ktoś?...:/ |
|
|
|
 |
|
|