|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak światła wstecznego i Service Required poduszki |
Autor |
Wiadomość |
Lobuz33
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-05-2012, 19:04 Brak światła wstecznego i Service Required poduszki
|
|
|
Witam dziś pojawiło mi się po dłuższej jeździe Service Required i wyświetliła się poduszka powietrzna. Po oględzinach w garażu stwierdziłem że brak też wstecznego światła. Sprawdziłem żarówkę i jest ok. Czy może to być bezpiecznik od wstecznego (chyba taki jest) i jeśli tak to czy to może powodować wyświetlenie poduchy? Bezpiecznika nie sprawdziłem bo nie mam pojęcia gdzie są te szczypce od wyciągania bezpieczników. |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1926 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 02-05-2012, 22:24
|
|
|
Lobuz33 napisał/a: | nie mam pojęcia gdzie są te szczypce od wyciągania bezpieczników |
W pokrywie bezpieczników w komorze silnika. Przynajmniej u mnie tak jest.
A co do poduchy, masz podłączoną tę tasiemkę od panelu poduszki do nawigacji? |
|
|
|
 |
Lobuz33
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8
|
Wysłany: 03-05-2012, 13:07
|
|
|
czyli jednak bezpiecznik od światła wstecznego i poduszka powietrzna mają coś wspólnego, bo po wymianie bezpiecznika wszystko wróciło do normy.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|