|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] Sposób na angielskie światła w space starze |
Autor |
Wiadomość |
Jacci [Usunięty]
|
Wysłany: 19-05-2012, 15:39 [MSS 1.6] Sposób na angielskie światła w space starze
|
|
|
Witam.
Wczoraj na przeglądzie dowiedziałem się, że mam angielskie światła w space starze (wersja po lifcie) i nie dostanę w związku z tym stempelka do dowodu.
Czy w tym modelu da się jakoś przerobić reflektory na nieangielskie (ruch prawostronny)?
Ewentualnie czy ktoś wie gdzie mogę tanio dostać prawidłowe lampy (nowe lub używane). Na okolicznych szrotach nie ma a na allegro są jakoś bardzo drogie - dużo droższe niż do wersji przed liftem?
Będę wdzięczny za pomoc. |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 20-05-2012, 16:23
|
|
|
Wydaje mi się, że nie bardzo można przerobić, bo na kloszu zdaje się jest stosowne oznaczenie, które jak diagnosta sprawdzi od razu będzie wiedział, że to nie na nasze drogi.
Co do lamp używanych spytaj użytkownika futrzany on ma zawsze dużo części do Space Starów. |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
|
|