|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] WAŻNE !!! MIŚKOMANIAKI Moduł sterownika immo |
Autor |
Wiadomość |
zielu19tag
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 1998
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-06-2012, 10:16 [Cari 1.6] WAŻNE !!! MIŚKOMANIAKI Moduł sterownika immo
|
|
|
Drodzy użytkownicy miśków poszukuję pilnie modułu sterownika immo od cari 1.6 z 98r.
Jak by ktoś coś miał wiedział proszę o kontakt. W poniedziałek dam więcej szczegółów tego sterownika między innymi numery. Pozdrawiam |
_________________ i'm what i'm |
|
|
|
 |
tomicarisma
Forumowicz

Auto: CARISMA 1,6 '96 + LPG
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 192 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 03-06-2012, 10:21
|
|
|
Witam. Mam ten moduł. Wczoraj miałem małą kraksę i sprzedaję samochód na części. Cena 50zł |
|
|
|
 |
zielu19tag
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 1998
|
Wysłany: 03-06-2012, 12:46
|
|
|
Witam,
w poniedziałek dokładnie dowiem się jakie są nr tego moduły aby nie było żadnych wątpliwości czy to poleci, ale jak narazie to spada mi pan z nieba.
[ Dodano: 04-06-2012, 18:48 ]
Witam, mam prośbę do Ciebie tomicarisma a mianowicie mógł byś mi podać nr telefonu do Ciebie to by mój elektromechanik zadzwonił do Ciebie i dowiedział się kilka szczegółów odnośnie tego modułu od immo bo on jednak jest bardziej wtajemniczony w te klocki niż ja, a nie chce nie potrzebnie robić problemu. Z góry dzięki i pozdrawiam
[ Dodano: 08-06-2012, 14:06 ]
tomicarisma, proszę daj jakiś kontakt do siebie bo bardzo mi zależy na tym modułku |
_________________ i'm what i'm |
|
|
|
 |
|
|