|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] KLIMATYZACJA |
Autor |
Wiadomość |
okiro
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-05-2012, 18:50 [MSS 1.6] KLIMATYZACJA
|
|
|
Idzie lato ,wysokie temperatury przydałaby się klima a tu okazuje sie że nie działa ,wizyta u mechanika diagnoza chłodnica klimy uszkodzona ,mechanik stwiedził że jest do wymiany.
I tu moje pytania aby ułatwić poszukiwania
1.lepiej kupić oryginał ,zamiennik ewentualnie jaki i gdzie czy używaną -wiadomo ceny
2.z jakich aut pasuje chłodnica ,słyszałem że carisma i volvo v40 mają te same silniki ale czy chłodnica będzie pasowała.
Wiele jest ofert w necie ale może ktoś niedawno kupował gdzieś lub ma sprawdzonego sprzedawcę części używanych (o ile warto kupować używkę mechanik odradzał kupno używki) lub sprawdzony sklep z zamiennikami .
Z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
jaroo0
Forumowicz

Auto: Outlander
|
Wysłany: 24-05-2012, 19:51
|
|
|
Chłodnica pasuje od Carismy dla wszystkich silników benzynowych. Tak samo w Space Starze od benzynek
Nr katalogowy:
Nissens: 94433
Cenowo to u mnie stoi:
Hella - 400,-
NRF - 350,-
Chłodnice są jednakowe, jednak ich wykonanie się różni.. a to właśnie wykonanie i rozmieszczenie mocowań jest ważniejsze.
Osobiście nie posiadam tanich zamienników |
|
|
|
 |
cygan555
Nowy Forumowicz

Auto: Space Star 1.6 2004r. Comfort
|
Wysłany: 01-06-2012, 20:45 Panel klimatyzacji
|
|
|
Pszepraszam że się podepne do tematu, podobno nie ma automatycznej klimatyzacji do space star. Znalazłem coś takiego, proszę niech ktoś się wypowie na ten temat. http://moto.allegro.pl/sp...2363585664.html |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21018 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 01-06-2012, 23:18
|
|
|
Nie spotkałem w MSS climatronica .
Panel na 99.9% do cari . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
|
|