|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Probelem z uruchamianie silnika i duże obroty |
Autor |
Wiadomość |
lukasz_alex
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.9 TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-06-2012, 17:08 Probelem z uruchamianie silnika i duże obroty
|
|
|
Witam,
Wczoraj coś się stało z Cari 1.9TD mianowicie przyjechałem do domu zgasiłem silnik, po chwili uruchomiłem go i wskoczył na 2000 obrotów nie chciał spać, zgasiłem silnik uruchomiłem i było ok. Następnego dnia rano nie mogę uruchomić silnika, po którymś razie z pedałem gazu w podłodze odpalił. Trochę silnik pochodzi zgaszę go i jak uruchamiam to odpali i zaraz zgaśnie wtedy trzeba trochę go kręcić żeby załapał.
Może ktoś wie co się porobiło, jak nie chce odpalać to pomyślałem że się zapowietrza układ paliwowy, ale dlaczego czasami po uruchomieniu wskakuje na duże obroty i nie chcą spaść i też na biegu jałowym czasami obroty podskakują do 1200 i spadają.
Proszę o pomoc z góry dziekuje
lukasz_alex |
|
|
|
 |
|
|