|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Chciałbym zamienić na srebrne kombi 97, 2.0+gaz |
Autor |
Wiadomość |
pit77
Mitsumaniak
Auto: EA5A V6 98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-03-2012, 22:11 [EAx 97-04] Chciałbym zamienić na srebrne kombi 97, 2.0+gaz
|
|
|
Chce zamienić sedana na kombi, mam propozycje, nie ma tego auta w necie, to czego się obawiam to korozja kielichów, w Galu 93 miałem z tym roboty, jak myślicie da się to zrobić i czy dużym kosztem? Zegary HC od Angola, i jeszcze ważna rzecz właściciel pisze że jak kupił to jeden nivomat był do wymiany i ze względu na cenę założył zwykłe amory i nowe sprężyny, dla mnie to lepiej ale czy tak się praktykuje i nie ma lipy?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 22-03-2012, 22:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2012, 22:17
|
|
|
lipa z kielichami i to bardzo mocna..... osobiście nie kupił bym tego auta.
tomek84 napisał/a: | jeszcze link do ogłoszenia |
pit77 napisał/a: | mam propozycje, nie ma tego auta w necie |
|
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 22-03-2012, 07:05
|
|
|
Ow mordę! A myślałem, że to ja mam lipę z kielichami |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
zichu
Mitsumaniak Green Hornet

Auto: Galant EA5A
|
Wysłany: 22-03-2012, 10:01
|
|
|
nie warto się bawić w naprawę takich kielichow? |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 22-03-2012, 10:23
|
|
|
zichu, zależy za ile auto do oddania. ale jeżeli pit77, ma swoją sztukę w lepszym stanie i dostał opcje zamiany aut to po co sobie robić problemów ? |
|
|
|
 |
zichu
Mitsumaniak Green Hornet

Auto: Galant EA5A
|
Wysłany: 22-03-2012, 12:15
|
|
|
chetnię się zamienię na mojego:D a może i bede musiał sprzedać bo cieżkie (finansowe) czasy się robia powoli:( |
|
|
|
 |
Jonny156
Forumowicz

Auto: Galant EA2W
|
Wysłany: 06-06-2012, 13:09
|
|
|
Witam
Tak się składa że to mój Galancik i nie jest taki golas jak pisał tomek84, nie posiada jedynie klimatronika, klima jest manualna i sprawdza się równie dobrze, poza tym posiada pełne wyposażenie, 4xel. szybki, szyberdach itp. (nie chce mi się wypisywać)
Auto posiadam 3 lata, sprowadzone z Niemiec, wpakowałem w niego sporo kasy, wymienione całe zawieszenie, amorki, sprężyny, łożyska, wahacze, drążki itp, zrobiony rozrząd, zapłon, i mnóstwo innych rzeczy, lubię jak wszystko działa jak należy, sekwencja lpg, auto bardzo zadbane, jedynie kielichy są do roboty.
Auto chciałem zamienić ponieważ już nie potrzebuję kombi (dziecko podrosło ) poza tym sedan zawsze bardziej mi się podobał w szczególności w połączeniu z V6. Auto wyceniłem przy zamianie na 8 tyś zł co uważam za uczciwą cenę, poza tym nie spieszy mi się ze sprzedażą....
Jak zobaczyłem dokładne fotki tego sedana na którego miałem się zamienić to mi się odwidziało
pozdro |
|
|
|
 |
|
|