|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ale urwalem-czyli gdzie znajde gniazdo swiatel pozycyjnych.. |
Autor |
Wiadomość |
phot
Forumowicz Tomek

Auto: carisma 1.9 did i skodzitsu;)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-06-2012, 09:40 ale urwalem-czyli gdzie znajde gniazdo swiatel pozycyjnych..
|
|
|
Witajcie.
Przegladalem sobie przed przegladem zarowki - doszedlem do pozycyjnych i brakuje mi jednego wtyku zarowki - sa kabelki jest kostka do ktorej wchodzi wtyk a reszty nie ma... Przeglad w czwartek - gdyby ktos cos mial/wiedzial/slyszal to dajcie znac.
Przy okazji pytanie - myslicie ze wystarczy to gniazdo wetknac w kostke i bedzie banglac?;)
W sumie troche chaotyczny ten moj post ale mam nadzieje ze bedziecie wiedzieli o co chodzi.
PozdRoz |
|
|
|
 |
stary alfer
Mitsumaniak Szkiełko i oko.

Auto: Już inne
|
|
|
|
 |
phot
Forumowicz Tomek

Auto: carisma 1.9 did i skodzitsu;)
|
Wysłany: 18-06-2012, 16:40
|
|
|
Dzieki bardzo! Mam jeszcze namiar obok na Bialostocka wiec jest szansa ze sie trafi (bede sie musial urwac z pracy zeby zdarzyc kiedy maja otwarte). To jeszcze tylko jedno: wiecie moze kto mi to zrobi na szybko?
PozdRoz
[ Dodano: 21-06-2012, 10:00 ]
Dzieki super pomoglo znalazlem zamonotwalem i dziala;) Gdzie sie klika "Pomogl"?:) |
|
|
|
 |
|
|