W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23634 Skąd: KSSE
Wysłany: 31-08-2011, 07:36
Ciekawy pomysł na prezentacje, Zadowolenia
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
Dziś stałem się posiadaczem 3 w mojej karierze Mitsibishi:) Kupiłem zieloną Carismę GDI z 2000 roku. Co prowada szukałem Galanta ale trafiła sie okazja wiec kupiłem. Wersja Comfort. Przejechane ma co prawda sporo ale przynajmniej wiem ze ma oryginalny przebieg:) Trasa z Lipna (bo tam znalazlem Cari) do Płocka ze średnim spalaniem 5.1l/100km.
Wady to delikatna wgniotka na dachu(ktos chyba coś zbyt cięzkiego połorzył na dach albo zbyt mocno rzucił aktówką) i przytarty zderzak(wina zbyt wysokiego krawęznika).
Auto zadbane i do 2010 serwisowane w Mitsubishi w Płocku. Właścicielem od nowości byla firma stąd kratka za tylnymi siedzeniami. Jednak widac ze nie jeździł nia jakiś pracownik tylko ktos z wyzszego szczebla bo wnętrze jest naprawdę bardzo zadbane.
Wyposażenie to klima ręczna, el i podgrzewane lusterka, el.szyby przód, ABS, oryginalne radio podpięte do wyświetlacza kompa, halogeny.
Średnio podoba mi sie zielony kolor nadwozia i granatowa deska rozdzielcza ale nie ma co marudzić:) fotki wkrótce:)
Auto: Carisma 1.8 SOHC 16V GLS +LPG
Kraj/Country: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 194 Skąd: Komorów/Rzeszów
Wysłany: 15-05-2012, 23:11
Zadowolenia - oby się sprawowała
BTW Bardzo fajny filmik, nie widziałem wcześniej Jeździłem taką samą Skodą Favorit Ojca, z tego co pamiętam 135L - nwet w miarę to jechało. Ojciec zmienił i obecnie śmiga Felicią tylko, że nowszy model, kombi i w dieslu
_________________ "Mitsu" i wszystko jasne
01388/KMM
no to kilka zdjęć. auto niestety nie umyte bo popadało w nocy a teraz tez się na deszcz zanosi
i dla niedowiarkow:) wczorajsze spalanie na trasie Lipno-Płock
minimalnie wzrosło bo podjechałem kawałek na stację benzynową;)