|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Temperatura |
Autor |
Wiadomość |
Aleksander1965
Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander 2,2 156km
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 17 Mar 2012 Posty: 480 Skąd: Strzelce Opolskie
|
Wysłany: 10-06-2012, 20:20 Temperatura
|
|
|
Proszę o pomoc jakie powinno być prawidłowe wskazanie temp.cieczy chłodzącej silnika.W chwili obecnej pokazuje u mnie troszkę poniżej połowy zakresu.Czy to właściwe?Ogrzewanie wnętrza zaczyna działać dopiero jak dam na Full przy ustawieniu w zakresie 25+27 stopni wieje jedynie letnie powietrze.W zimie jak dałem na 22 stopnie był ukrop? |
|
|
|
 |
jmgmotocykle
Forumowicz marcin78
Auto: outlander 2.2 156ps
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 353 Skąd: oleśnica
|
Wysłany: 10-06-2012, 20:30
|
|
|
to co w kabinie masz , czyli skakanie temperatury , to poszukaj wątku o działaniu klimatyzacji i jej usparwanieniu - tu leży problem... co do temp. silnika - to ja mam ten sam silnik i pokazuje mi tak samo jak opisujesz... |
_________________ Proste są dla szybkich aut, zakręty - dla szybkich kierowców |
|
|
|
 |
Aleksander1965
Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander 2,2 156km
Pomógł: 8 razy Dołączył: 17 Mar 2012 Posty: 480 Skąd: Strzelce Opolskie
|
Wysłany: 10-06-2012, 20:52
|
|
|
Tylko mowa o grzaniu bez klimatyzacji...w żadnych wątkach nic nie znalazłem Czy to może być nagrzewnica? Grzanie działa dopiero jak dam na maxymalna tempo. na pokrętle,jak zmniejsze do 25 wieje chłodnym.Wcześniej tego nie miałem...
[ Dodano: 10-06-2012, 21:03 ]
jmgmotocykle napisał/a: | to co w kabinie masz , czyli skakanie temperatury , to poszukaj wątku o działaniu klimatyzacji i jej usparwanieniu - tu leży problem... co do temp. silnika - to ja mam ten sam silnik i pokazuje mi tak samo jak opisujesz... |
Marcin czy podasz mi kontakt tel. do siebie? |
|
|
|
 |
jmgmotocykle
Forumowicz marcin78
Auto: outlander 2.2 156ps
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 353 Skąd: oleśnica
|
Wysłany: 10-06-2012, 21:17
|
|
|
echhhh lenistwo....
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=52847
2-3 ostatnie strony
tel. 502 781 025
może poleciał ci czujnik temperatury wewnętrznej - takie anomalie miałem jak robiłem "przeróbkę" i zapomniałem podpiąć czujnik... |
_________________ Proste są dla szybkich aut, zakręty - dla szybkich kierowców |
|
|
|
 |
|
|