|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Białe zegary Colt CJ0 |
Autor |
Wiadomość |
Looky [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2006, 20:46 Białe zegary Colt CJ0
|
|
|
Witam
Poszukuję białych zegarów do Colta CJ0 1,6. Na allegro już patrzyłem, ale mają tylko do starszych modeli, oczywiście chodzi mi o zamienniki, nie o wzory do wydrukowania. Jeśli ktoś może pomóc będę bardzo zobowiązany
Szukałem na forum po różnych frazach, ale nigdzie nie znalazłem namiarów na ten towar do CJ0. |
|
|
|
 |
zyraff85 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-12-2006, 22:40
|
|
|
tez szukalem i nic ... |
|
|
|
 |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 20-12-2006, 02:03
|
|
|
po kiego ci biale zegary to juz nie modne naprawde , biale zegary to tylko w maluchach sie teraz spotyka , lepiej wstaw kilka diod niebieskich / bialych i bedzie naprawde dobrze wygladalo , uwierz mi bo wiem co pisze |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2006, 09:15
|
|
|
Przestudiuj TEN WĄTEK i zastanów się może nad założeniem zegarów indiglo. |
|
|
|
 |
tommi [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2006, 10:02
|
|
|
PAMIETAJ BROŃ BOŻE NIE RUSZAJ WSKAZÓWEK jak je wyciągniesz i wsadzisz to bedziesz miał problem bo bedzie kwiatki pokazywać.
jak chcesz miec fajny efekt to można kupić taka taśme przepuszczającą światło przez co ja mam czerwone wskazówki. Potem dam foto.
szpala85, jak rozbierałem zegary CJO to ci powiem ze zmiana koloru podświetlenia to strzaszna rzeźba bo za całość odpowiada jedna taka jakby zarówka o dziwo niebieska?? a światło pod zegary odchodzi poprzez jakieś plastikowe konstrukcje że się tak wyraże. |
|
|
|
 |
Looky [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2006, 16:41
|
|
|
Jeśli chodzi o zegary Indiglo, jestem za, tylko z tego co czytałem w tamtym temacie, firma która miała się tym zająć najpierw potrzebowała 5 zamówień, żeby cena była normalna, później zwiększyła do 10, więc nawet nie wiem czy jest sens zbierać te 10 posiadaczy Colta CJ0 1,6, co i tak łatwe nie będzie. Indiglo do mojego Colta nigdzie nie znalazłem. |
|
|
|
 |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 20-12-2006, 16:54
|
|
|
tommi, w sumie nie wiem jak to jest w CJ0 , ale lepiej cos kombinowac niz dawac biale zegary , a kto powiedzial ze musi na miejsce zarowki dac jedna diode ,moze wziasc kilka diod i ladnie to rozprowadzic (najlepiej wziasc kilka kolorow diod i zobaczyc z jakim bedzie najlepiej wygladalo ) ............ tylko bron sie przed bialymi zegarami |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
|
|