|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Matejko 10-04-2006, 13:13 |
Wiązka kabli do świateł cofania |
Autor |
Wiadomość |
zibi [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2005, 19:45 Wiązka kabli do świateł cofania
|
|
|
Witam.
Postanowiłem ułatwić życia mojej żonce i zainstalować jej "czujnik cofania"(taki z wyświtlaczem i sygnałem akustycznym), i tutaj moje pytanie czy ktoś z kolegów dysponuje wiedzą na temat, jak najprościej dostać się do wiązki z kablem zasilającym żarówki świteł cofania?, gdzie jej szukać(wiazki)? schodzi z klapy bagażnika do tylnego słupka.- i drugie pytanie jak już znajdę tę wiazkę - jaki kolor ma interesujący mnie kabel zasilajacy żarówki świateł cofania.
Za podpowiedzi z góry dziekuję.
Pozdrawiam.
zibi |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 16-11-2005, 20:04
|
|
|
kolor kabla sprawdź miernikiem przy żarówce w lampie (u mnie bodajże czerwony z niebieskim paseczkiem)
Wiazka natomiast idzie zapewne tak jak w sedanie, czyli po podłodze wzdłuż listwy progowej.
Jak zdejmiesz wewnętrzne nakładki progowe, to bez problemu odchylisz tapicerke podłogi. Gdzieś tam nawet (chyba po środku mniej więcej) jest kostka łączeniowa (druga jest chyba pod kokpitem przy drzwiach kierowcy przy samym słupku- trzeba dokładnie zaglądnąć) i tam możesz podpiąc się z kabelkiem "pasożytem, a dalej to już prowadzisz podłogą gdzie chcesz
pozdrawiam |
|
|
|
 |
zibi [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2005, 13:18
|
|
|
Dzięki za informacje.