|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Carisma Scandinavian blue 1.6 |
Autor |
Wiadomość |
ahalek23
Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16V 4G92
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 58 Skąd: Rymanów
|
Wysłany: 25-06-2012, 21:39 Mitsubishi Carisma Scandinavian blue 1.6
|
|
|
Witam szanowne grono .Wielu z nas już to zrobiło i opisało historię swojego Miśka więc i ja się skuszę ale tak żeby nikogo nie zanudzać:
Mitsubishi Carisma
pojemność 1.6 16V
rok produkcji 1997
przebieg 158 tyś km
pochodzenie Niemcy (import własny)
wyposażenie w standardzie :ABS ,2x poduszka kierowca pasażer ,2x elektrycznie sterowane szyby przednie , regulacja wysokości kierownicy , elektrycznie ustawiane światła , regulacja wysokości fotela kierowcy , wspomaganie kierownicy , szyberdach , centralny zamek ,alufelgi
wyposażenie które domontowałem :instalacja (sekwencja) gazowa STAG 4 Plus ,klimatyzacja typu climatronik ,regulacja intensywności podświetlania przyrządów ,centralny sterowanie pilotem , uchwyt na napoje ,podłokietnik ,podświetlanie zegarów LED niebieski ,car audio
a tk mnie w zimie pan załatwił
Po zakasaniu rękawów wyszło to
A coś ze środka przy okazji po moim zagazowaniu
Po montażu climatronika jak zrobię sensowne foto |
|
|
|
 |
|
|