|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0 Elegance Kostrzyn nad odrą 2001r. Pro |
Autor |
Wiadomość |
skobalt
Forumowicz
Auto: Galant EA5W kombi 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-06-2012, 23:11 [EAx 97-04] Galant 2.0 Elegance Kostrzyn nad odrą 2001r. Pro
|
|
|
Witam! Co myślicie o tym galancie? Poszukuję galanta powyżej 2000 roku w sedanie. Znalazłem to ogłoszenie i jestem ciekawy co powiedzą na ten egzemplarz eksperci. Jak się połapię w tym fotosiku to wstawię konkretny opis i zdjęcia w tej chwili załączę tylko link z ogłoszeniem. Z góry dziękuję i pozdrawiam
http://otomoto.pl/mitsubi...-C23912799.html
Oto zdjęcia:
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, ASR, autoalarm, poduszki powietrzne
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa, podgrzewana przednia szyba
Historia:
bezwypadkowy
Opis pojazdu
WITAM!!!
Sprzedam pięknego Mitsubishi Galant w wersja ELEGANCE, auto jest w b.dobrym stanie tecnicznym oraz wizualnym. Auto ma oryginalne przejechnane 163000km potwierdzone książką serwisową. Wiecej informacji chetnie udziele Państwu pod numerem TEL.507404862.
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska, Kostrzyn nad Odrą (woj. lubuskie)
tel.:
+48 wyświetl numer
Napisz do sprzedającego
Numer ogłoszenia C23912799
Ogłoszenie wyświetlano 2713 razyWydrukuj ofertę |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 27-06-2012, 22:58
|
|
|
Tył auta wydaje się mieć inne odcienie od reszty. W sumie to nic nowego, jeżeli miał robione nadkola tylne.
Auto wygląda dobrze, wnętrze także jak na ten przebieg (lub zbliżony).
Pojedź i przyjrzyj mu się dokładnie skoro polujesz na dwulitrówkę. Myślę, że warto. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|