Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Bezpieczne Drogi
Autor Wiadomość
JacekOlowiak 
Mitsumaniak
madafakir

Auto: Galant 2.0 V6 24v 1996r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-12-2008, 22:25   Bezpieczne Drogi

Witam,

Napisałem w tym temacie do Akbiego więc pewnie on też wklei temat.

Działam w Harcerskiej Grupie Ratowniczej Starachowice, która po raz kolejny bierze udział w konkursie Orlenu Bezpieczne Drogi oraz fundacji Krzysztofa Hołowczyca. W zeszłym roku zdobyliśmy 3 miejsce w kategorii inicjatywa lokalna - szkoląc za wygrane pieniądze między innymi policję, straż miejską, nauczycieli, oraz dzieci w szkołach - ponadto propagujemy pierwszą pomoc robiąc pokazy na miejskich festynach. Szkolimy cały czas naszą kadrę.
W tym roku nasz program obejmuje szkolenie dzieci z zakresu klas 0-3 z udziałem psa ratownika. Więcej na ten temat tutaj:

http://www.orlenbezpieczn...cjatywa20080045

I tutaj moja prośba - myślę, że inicjatywa jest godna uwagi (oczywiście w żaden sposób nie chcę do niczego namawiać) i przyda nam się każdy głos. Wygrana pomoże nam działać prężniej i lepiej - może zarazimy świat pierwszą pomocą i bezpieczeństwem na drogach.. :) w końcu też jesteśmy kierowcami.
Nie chciałbym aby post miał charakter zwoływania mitsumaniaków do oddania głosu bez zastanowienia - wolałbym aby mogli się wczytać w nasz pomysł i zdecydowac samemu czy zagłosować czy nie - myślę jednak, że nasza specyficzna społeczność na forum zareaguje pozytywnie. Czy będzie to przyklejone - pozostawiam do wyboru modera/admina.
Jako głos uznaje się komentarz :) Jeśli macie znajomych w innych forach regionalnych to możecie podzielić się informacją (właściwie możecie spamować :) ) . Było by mi bardzo miło gdybym ujrzał wasze mitsumaniakowe wpisy pod inicjatywą :)
Tak czy siak - poczytać możecie :)

Z góry dzięki za poświęcony czas.
Pozdrawiam
Jacek Ołowiak

[ Dodano: 30-12-2008, 17:35 ]
Dziękuję wszystkim za oddanie komentarzy - dzięki Wam zbliżamy się do sukcesu.
Jednocześnie zachęcam do dalszego komentowania inicjatywy :)

[ Dodano: 24-02-2009, 08:59 ]
Wazne i to bardzo. W orlenie http://www.orlenbezpieczn...cjatywa20080045 uruchomiono dodatkowy konkurs i mozna glosowac na nasza inicjatywe klikajac na czerwony link pod zdjeciami! Glosowanie jest tylko do 28 lutego a glosy sa dodatkowym elementem oceniajacym inicjatywe! Przekazcie to dalej gdzie tylko mozescie :) !

dzięki za głosy, spam i wogóle dzięki :)

Odpowiedz do tematu