|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
LPG ŁÓDŹ |
Autor |
Wiadomość |
kulim
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant, 2.0 16V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-08-2012, 20:46 LPG ŁÓDŹ
|
|
|
Witam , poszukuje dobrego warsztatu, gdzie założą mi gaz do Galanta 2.0. Najbardziej mi zależy na sprawdzonych opiniach tzn takich punktach, w których zakładaliście gaz w swoim Galancie 2.0 i nie macie większych problemów. Pozdrawiam |
_________________ Albo Galant albo nic... |
|
|
|
 |
moniaquba
Forumowicz UWAGA! OSZUST!
Auto: ZŁODZIEJ I OSZUST
|
Wysłany: 30-08-2012, 01:13
|
|
|
Masz już wybraną instalacje, którą chcesz założyć?? |
|
|
|
 |
kulim
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 30-08-2012, 08:55
|
|
|
Myślałem nad BRC z Więckowskiego - drogo. Mam też opcje na Dachowej ponoć cały zestaw KME za 2100 zł. Jeszcze jakiś warsztat weselna , tam pamiętam, że elektronika KME i składak generalnie jakiś. |
|
|
|
 |
koral
Forumowicz
Auto: Sigma kombi Galant kombi
|
Wysłany: 06-09-2012, 18:16
|
|
|
Ja u siebie zakładałem na Wrocławskiej, firma Koło-max. Zakładają KME bo jeden z kolesi kiedyś pracował w KME, aczkolwiek moim zdaniem sterownik nie jest najistotniejszą częścią instalacji. Do tego takie dodatki jak chcesz.
Mnie do siebie przekonali tym, że koleś poświęcił mi ponad godzinę na techniczną rozmowę w ogóle przed złożeniem zamówienia, zaś strojenie odbywało się pod obciążeniem, tzn. w drodze, na Włókniarzy. Wtryski zamontowali tak blisko benzynowych jak się dało.
Niestety obawiam się, że nie jest to najtańszy zakład w Łodzi, ale lepiej założona kiepska instalacja jest lepsza niż kiepsko założona dobra instalacja.
Jeśli zdecydujesz się na ten zakład, powiedz proszę, że Cię poleciłem - właściciel Galanta kombi. |
_________________ Sigma kombi 3.0V6 M/T (sprzedana, hlip hlip)
Galant kombi 2.5V6 A/T
 |
|
|
|
 |
kulim
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 08-09-2012, 19:24
|
|
|
Dzięki wielkie, ale już za późno, instalacje założyłem na Dachowej. Jak na razie problemów brak, tylko pali 15l gazu, nie wiem czy to norma... |
|
|
|
 |
koral
Forumowicz
Auto: Sigma kombi Galant kombi
|
Wysłany: 08-09-2012, 21:01
|
|
|
Wydaje mi się, że trochę za dużo, zważywszy, że mi pali na trasie 11.3L. |
_________________ Sigma kombi 3.0V6 M/T (sprzedana, hlip hlip)
Galant kombi 2.5V6 A/T
 |
|
|
|
 |
|
|