potrzebny elektryk do Gala '98 w okolicach Zabrza - pilne |
Autor |
Wiadomość |
dodominika
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.0 16v '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-07-2012, 21:22 potrzebny elektryk do Gala '98 w okolicach Zabrza - pilne
|
|
|
Jeżdżę Galem 2.0 GLS kombi lpg. Przyjechałem do rodziny do Zabrza 300km i zostawiłem samochód żonie. W zasadzie auto jest super bezawaryjne ale wystarczył jeden dzień w rękach żony i dziś zaczęła się palić kontrolka akumulatora . Ja niestety musiałem wyjechać wczoraj więc potrzebuję namiar na dobrego mechanika/elektryka który mojej żony nie naciągnie. Może teścia z resztą wyślę, z facetem inaczej będą rozmawiać.
Myślę że albo się jakiś kabel odłączył albo altek nawalił. Kontrolka zapaliła się w Gliwicach i do Zabrza żona dojechała bez problemu. Domyślam się że na samej baterii. Ostatnio też miałem problem ze spryskiwaczem. Czasami zupełnie nie reagował. Około 2mies temu akumulator przez noc zupełnie się rozładował z nieznanego powodu. Szkoda że mnie tam nie ma ale auto naprawić trzeba bo zbliża sie urlop.
Kogo polecacie? |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 11-07-2012, 07:07
|
|
|
napisz pw do Misjonarza z nr tel. On ma znajomych magików |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
|
|
|
 |
dodominika
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.0 16v '98
|
Wysłany: 11-07-2012, 21:50
|
|
|
ha! a jednak Galant jest bezawaryjny
Klasyka:
Przyjechal teściu, spojrzał i okazało sie że to nie kontrolka akumulatora, tylko Check engine sie pali co jest calkiem normalne przy zagazowaniu i po przelaczeniu na benzyne gasnie.
ach te kobiety... tyle emocji dzieki nim czlowiek przezywa.
Jeszcze raz dzieki za rade, jak będę w potrzebie to juz wiem gdzie elektryka szukac w Zabrzu.
Pozdrawiam i udanych wakacji. |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
|
Wysłany: 11-07-2012, 22:52
|
|
|
spoko, jak coś to masz mój numer, ale mam nadzieję że nie będzie potrzeby pomocy, i misiek będzie jeździł bezawaryjnie. |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
|