|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.8 GDI] Nie działający nawiew PININ 2001 r. |
Autor |
Wiadomość |
lukasos84
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero PININ
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-07-2012, 15:14 [1.8 GDI] Nie działający nawiew PININ 2001 r.
|
|
|
Witam!
Problem jak w temacie. Bez żadnych objawów wentylator po prostu przestał działać w ogóle nie "wieje". Sprężarka od klimy się załącza ale nie ma nawiewu. Gdzie szukać przyczyny? Szukałem pod maską w bezpiecznikach czy jest jakiś spalony ale nie zauważyłem uszkodzonego choć nie mam pewności czy bezpieczniki są tylko pod maską?
Mieliście podobny problem? Co robić? Szukać czy po prostu jechać do elektromechanika?
Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
mstrucz
Forumowicz

Auto: Pinin 1,8 MPI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Lip 2010 Posty: 272 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 18-07-2012, 23:03
|
|
|
Jeżeli sprężarka się włącza to znaczy, że "uważa", że wentylator jest włączony. Czyli chyba coś z samym wentylatorem - elektryk na pewno da radę. |
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 22-07-2012, 09:02
|
|
|
wentylator włącza się okresowo. Ale najlepiej rozłącz wtyczkę i sprawdź go na krótko. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|