|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Półosie |
Autor |
Wiadomość |
KioDo
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse GS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-07-2012, 13:53 Półosie
|
|
|
W sumie nie bardzo wiedzialem,gdzie moge umiescic takie zapytanie.Jesli zle wrzucilem temat to prosze o przeniesienie.
Mam pewien problem dotyczacy polosi w moim misku.Konkretnie jest to Eclipse 1G GS 2.0 150KM 93r.
Jest on zwiazany ze stanem techninicznym moich polosi.
Jakosc nie bije jakos specjalnie na glowe,ale to o co mi chodzi wyraznie widac.
Mianowicie chcialbym zapytac po piersze czy jest to objawej zuzycia polosi,czy nieprawidlowego mocowania przegubow,badz tez samych przegubow.Chce sie dowiedziec czy bedzie przeszkoda jesli na takie polosie zaloze nowe przeguby czy tez dac sobie z nimi spokoj i zaopatrzyc sie w inne.Wedlug suwmiarki frez ma normalnie ~26,12 mm,a w tym zdartym miejsu ~25,93 mm.Frezy nie sa uszczerbione.Dodam,ze zdjecia robione sa od strony przegubow zewnetrznych i mozna to zaobserwowac zarowno w krotszej jak i dluzszej polosi.Frezy od strony przegobow wewnetrznych wygladaj normalnie i nie maja zadnych starc jak w tym przypadku,itp. Prosilbym o info czy moge ich dalej normalnie uzywac czy nie. Zalezy mi na bezpieczenstwie,oraz na tym abym nie musial za kolejny rok kupowac nowych przegubow bo cos takiego nie ma sensu.
[ Dodano: 19-07-2012, 16:40 ]
Podbijam,pilna sprawa |
|
|
|
 |
|
|