|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hubeeert 09-07-2012, 09:24 |
PW o przyjęcie do Klubu "wiszą" w "Do wysłani |
Autor |
Wiadomość |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-07-2012, 17:09 PW o przyjęcie do Klubu "wiszą" w "Do wysłani
|
|
|
Teraz będzie OT do Firebee - widzę, że na forum się wypowiadasz a PW odczytać to nie łaska... niezła olewka. Wysłałem do ciebie PW 19.04 a dziś szczęśliwie mamy 8.07. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 08-07-2012, 18:03
|
|
|
Nie za bardzo rozumiem co Twoje PW mają wspólnego z Akcją Mitsumaniaki Dzieciom.
Twój temat na PW to "numer klubowy" . Idąc Tym tokiem zapraszam do czytania działu jak otrzymać numer klubowy i wytłumaczenie dlaczego nie otwieram takich PW.
Na przyjęcie numeru klubowicza(a temat to sugeruje) mam na PW kolejkę i postów z takimi tematami nie otwieram, by się później nie pogubić i nie zapomnieć dodać jakiegoś klubowicza.
Nie faworyzuję przy tym moderatorów czy jradminów. Temat "nr klubowy", "dodanie do klubu" i podobne nie są otwierane do czasu gdy nie siądę i nie przyjmę większej ilości Klubowiczów.
Dlatego nie łaska i olewka
Każdy odbiera to jak chce, ale zapraszam do działu dodawania klubowicza, wszystko było tam nie raz opisane
Żeby nie było - otworzyłem i chodzi o nadanie specjalnego numeru dla Znajomej Tobie osoby. Więc o dodanie klubowicza. Więc było już dawno i wiele razy o tym pisane. Szkoda, że tego nie czytałeś. |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 08-07-2012, 22:50
|
|
|
Napisałem w MM dzieciom bo wiem, że tam przeczytasz mojego posta. W innym miejscu pewnie by utonął w rzece innych postów.
Wiem jaka jest procedura nadawania numerów klubowych, nie jestem na forum od dziś a o 'faworyzowaniu' akurat nigdzie nie jest napisane- niestety.
No nic, widocznie źle zatytułowałem PW, będę mądrzejszy na przyszłość. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER