|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 SE (?) '03, Czarna pod Wa-wą |
Autor |
Wiadomość |
matthies
Nowy Forumowicz

Auto: corolla e10
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-08-2012, 23:59 [EAx 97-04] Galant 2,5V6 SE (?) '03, Czarna pod Wa-wą
|
|
|
i następny. tylko mam wrażenie, że coś o tym sprzedawcy już też czytalem na forum i nie były to raczej zbyt pochlebne opinie ...
link: OTOMOTO

Kod: | Model, Typ: Mitsubishi Galant VI, Kombi
Rocznik: 2003
Przebieg: 115 248 km
Rodzaj paliwa: benzyna
Silnik: 2498 cm³ (Moc 161 KM / 118 kW)
Skrzynia biegów: automatyczna
Kolor: fioletowy-metallic
Liczba drzwi: 4/5
Status pojazdu: przygotowany do rejestracji / opłacony
Kraj pochodzenia: Niemcy
Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat
Historia:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu
Cena po opłatach do rejestracji w Polsce - wszystko w cenie
Większość samochodów ogłaszanych to nie opłacone pojazdy do których należy doliczyć
ok. 2500 zł za auto z silnikiem 2.5 litra (sama akcyza 18,6 % wartości)
Wyjątkowo zadbany egzemplarz !!! Nie wymaga żadnych inwestycji , wszystko jest porobione - będzie służył przez wiele tysięcy kilometrów.
Najlepsza wersja fabryczna AVANCE Mitsubishi Galant 2.5 V6 z rynku Niemieckiego.
Samochód ma przejechane tylko 115 tys. km. Silniki te robią po 400 – 500 tys. km bez remontu. To auto będzie służyć latami. Wiem coś o tym ponieważ pracowałem w ASO Mitsubishi.
Mam 43 lata. Sprowadzam tylko japończyki z Niemiec również na zamówienie. Moje priorytety to Mitsubishi i Mazda które jako nieliczne marki są produkowane wyłącznie w Japonii. Taki właśnie jest Galant który tam produkowany w całości jest zupełnie bezawaryjnym autem. Potwierdzają to statystyki Dekra itp. Za podobne samochody typ Honda, Toyota, Audi , Mercedes z silnikami 2.5 V6 zapłacimy ok. 6 tys. zł więcej a one w niczym nie są lepsze od Mitsubishi które w Japonii jest marką najbardziej pożądaną.
Powyższy Galant jest z jednostką napędową 2500 V6 24V która jest niezwykle trwała, dynamiczna ( 8,9 sec do 100km/h) i spala tyle samo co silnik 2.0/16V czyli ok. 10 l w mieście a tylko 8,5 l w trasie.
Silniki te nadają się jak najbardziej do założenia instalacji gazowej i wtedy mamy spalanie takie jak w oszczędnym Dieslu czyli ok. 28 pln to koszt 100 km. (diesel spali 6 litrów x 5,8 pln = 34,8 pln)
Samochód jest od I wł. mającego teraz 48 lat ( według dok. Niemieckich ) , z udokumentowanym przebiegiem (ks. serwisowa) regularnie serwisowane w ASO Mitsubishi, wyjątkowo zadbane i bezwypadkowe.
Zapraszam na oględziny , kontrolę na dowolnej stacji – warsztacie.
Wystawiam fakturę VAT – marża. (nie ma już opłaty skarbowej)
Rej. w 2003 roku produkcja 2002 rok.
POLECAM
Dane kontaktowe
Polska, Czarna pod Warszawą (woj. mazowieckie)
tel.: +48 515 249904 |
cena trochę opór :D:D |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|